Guide: 10 smartklockor för barn

Guide: 10 smartklockor för barn

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar.

Om du har barn som gillar att springa omkring och leka – men är för små för att ha en mobiltelefon är smartklockor är en perfekt lösning. Allt för föräldrar har plockat ut 10 smartklockor som passar dina behov och din budget!

Smartklockor för barn: Telefon, 4G-nät och kamerafunktion

Smartklockor finns i olika prisklasser som erbjuder en massa roliga och praktiska finesser. Vanligtvis har de flesta smartklockor en GPS-sändare som du som förälder kan spåra via en app på din smartphone – smart om ditt barn gillar att leka i skogen! Det finns även mer avancerade varianter med funktioner som kamera, telefonsamtal och stegräknare.

1. Cmee Play Mobilklocka Fashion Pink 

 

Cmee Play har alla funktioner man kan önska sig. Du och ditt barn kan nämligen ringa varandra via klockan. Dessutom finns det GPS-spårning, stegräknare, trygghetszoner, klasstid, kamera och väckarklocka. Smartklockan har även ett 4G-nät som gör att du som förälder kan ha uppsikt över vart ditt barn befinner sig hela tiden. Klicka hem smartklockan här! 

2. Cmee Play Mobilklocka Modern Blue 

Klicka hem smartklockan här!

3. Rosa Xplora X5 Play Mobilklocka

Denna smartklocka är perfekt för dig med lite äldre barn som vill kunna ringa, ta selfies och ha wifi-uppkoppling! Klockan är dock låst från sociala medier för att öka ditt barns säkerhet. Här hittar du denna smartklocka!

4. Blå Xplora X5 Play Mobilklocka

Här hittar du modellen i blå. 

 

Smartklockor för barn: Under 1000 kronor

Även om du har en snävare budget går det att finna prisvärda smartklockor för barn som klarar jobbet! 

5. Rosa Cmee 2C GPS-klocka 

Denna GPS-klocka erbjuder de mest grundläggande funktioner som GPS-spårning, touch-skärm, telefonsamtal och upp till 2 dagars batteritid. Klicka hem smartklockan här!

6. Blå Cmee 2C GPS-klocka

Klicka hem smartklockan här!

 

Smartklockorför barn: Under 500 kronor

För mindre barn kan en liten GPS-klocka vara den perfekta lösningen för att ha uppsikt och kontakt med ditt barn. Med en GPS-spårare behöver du aldrig oroa dig för att ditt barn går vilse till och från förskolan. 

7. Rosa North 13.5 GPS-klocka 

Denna klocka erbjuder enkla funktioner som GPS-spårning och stegräknare, men för en snällare summa. Klockan har sms-funktion som gör det möjligt för dig och att kommunicera med ditt barn och vice versa. I klockan kan du lägga in 10 telefonnummer och du behöver inget kontantkort eller abonnemang.

Här kan du fynda denna smartklockan för barn.

8. Blå North GPS-klocka 

 

Fynda denna blå smartklocka här!

9. Blå North GPS-klocka

Fynda smartklockan online här!

10. Skal Cmee Play Rosa

Med detta skal kan du enkelt byta ut färgen på din Cmee klocka. Perfekt om två syskon delar på klockan! Fynda skalet här!

 

Artikelbild: Unsplash

Läs mer:

Elsparkcykel till barn: Åldersgräns, säkerhet och priser

Barnböcker 2021: Här är 6 nyheter du inte vill missa