Annons:
Här är nya streamingtjänsten som uppmuntrar till rörelse

Här är nya streamingtjänsten som uppmuntrar till rörelse

Idag får vi ofta höra att barnen spenderar för mycket tid framför TV’n och andra skärmar.

”På vår tid lekte vi minsann aktivt”, säger de vuxna och sitter själva stilla 8 timmar om dagen framför en dator, tar bilen överallt och "hinner" inte träna. 

Som ni hör, är det alltså inte ett problem som gäller bara barnen utan dagens samhälle i stort. Vi har mer tillgång än någonsin till surfplattor, smartphones och laptops, och blir mer och mer beroende av dem… fast det behöver ju inte leda till något negativt!

För vem har sagt att tv-tittande behöver vara något man gör stillasittandes? Låt skärmarna istället vara ett verktyg till lek och aktivitet, och en mysig chillstund i soffan då och då.

Med Move It with SF Kids Play kan hela familjen ha en aktiv stund framför skärmen – oavsett om det är hemma i vardagsrummet eller på resan. Move It är filmer med instruktörer och barn som dansar, hoppar och leker tillsammans till populär musik. Både barn och vuxna kan delta i rörelserna, som även går att ladda ner offline om ni befinner er på resande fot.

Förutom att erbjuda älskade barnprogram som Astrid Lindgrens klassiker, tillsammans med Alfons Åberg, Pettson och Findus till nyare bekantskaper som Greta Gris, Byggare Bob, Karsten och Petra kan hela familjen nu även bli underhållna av lek och rörelse med SF Kids Play.

Tjänsten är enkel och trygg för barnen själva att navigera sig i, och finns för dator, smart-tv, surfplatta och mobil. Kom igång idag på sfkids.com, där ni just nu får 2 månader fritt abonnemang med koden MOVEIT2018. Gäller endast registrering av nya konton.

Kombinera lek och bus, med mys och avslappning för hela familjen med Move It with SF Kids Play!

I samarbete med SF Kids Play

Annons