Annons:
Här är Tilde de Paulas nya partner i Nyhetsmorgon

Här är Tilde de Paulas nya partner i Nyhetsmorgon

Nyhetmorgon i TV4 är Sveriges största morgonprogram, med profiler som Steffo Törnqvist, Jenny Strömstedt och Tilde de Paula i spetsen. Peter Jihde har länge varit en av profilerna men för några veckor sedan jobbade han sin sista dag i rutan och frågan har ställts vem som tar hans plats bredvid Tilde. Nu är det klart!

Tisdagen den 24 april får vi se Tildes nya parhäst i rutan, den 31-åriga Sebastian von Sivers Haage som tidigare inte varit känd av tv-publiken, men på Nyhetsmorgonredaktionen är han sedan 2014 en känd och uppskattad kollega: 

Sebastian är redan en del av Nyhetsmorgon-familjen, som en av våra duktiga redaktörer där han under flera år varit en av de drivande krafterna i Nyhetsmorgons utveckling. Han kan programmet bättre än de flesta, är kunnig, nyfiken och lyhörd. För mig känns det både tryggt och spännande att få Sebastian som morgonkompis och nu ska det bli så roligt att få introducera honom för alla tittare, säger Tilde de Paula Eby.

Att få chansen att jobba bredvid en av Sveriges bästa programledare känns fantastiskt! Tilde är alltid påläst, engagerad och skärpt, samtidigt som hon har värme och förmågan att se människor. Det blir tufft att matcha henne men jag lovar att göra mitt bästa, säger Sebastian Sivers Haage.

I en månad har Tilde och Sebastian fått jobba ihop sig inför premiären som är om en knapp månad. 

Jag känner mig hedrad och ödmjuk inför uppdraget. Jag vet vad vi redaktörer brukar kräva av programledarna, och mina kollegor i rutan är proffs. Jag kommer säkert att göra lite misstag i början. Men det här måste ändå vara Sveriges roligaste programledarjobb, så framförallt är jag sjukt glad, säger Sebastian.

Vi säger grattis Sebastian till det nya jobbet!

Foto: Pär Bäckstrand/ TV4

 

Annons