Hitta drömhuset i helgen! Se var du kan besöka ett visningshus

Hitta drömhuset i helgen! Se var du kan besöka ett visningshus

Funkis, kaptensvilla, tvåplanshus, stenfasad eller trävilla? Genom att bygga ert egna drömhus från grunden behöver ni aldrig kompromissa på varken arkitektur, material eller utformning!

Ni har säkert en tydlig bild över vad det är ni är ute efter när det kommer till ert nästa boende. Kanske är det läge att utöka antalet våningar eller äntligen ha den där enorma altanen ni alltid har önskat. Att bygga sitt drömhus från grunden är en fantastisk resa och en häftig upplevelse att ta del av - varför nöja sig med det som finns på marknaden när ni kan bygga ett hus direkt anpassat för era ändamål? Det kräver självklart en dos tålamod och lugn, men är alltid värt det i slutändan. Men var ska man börja? 

Genom att besöka ett visningshus kan ni i lugn och ro inspireras och påbörja er husdröm. Under Eksjöhus visningshelg den 21-22 april har de visningar på ett 20-tal orter runt om i landet, från Malmö i söder till Umeå i norr.

Kolla var ni kan hälsa på ett visningshus!

 

Om det är några som alltid har familjens bästa i åtanke så är det Eksjöhus. Som en fjärde generationens hustillverkare med över 70 år i branschen, har de en lång tradition och stor kunskap när det gäller tillverkning av småhus. Eftersom de är del i huskoncernen LindholmsGruppen AB har de kontroll över alla moment, från råvara till inflyttningsfärdigt hus. Det kan knappast bli en säkrare husaffär!

2017 blev även ett Eksjöhus utsett till "Årets hus". Spana in den vackra villan och läs mer om familjen som äntligen "hittade hem" här! 

I samarbete med Eksjöhus