Här kommer tips på roliga bus att göra för barnen!

Här kommer tips på roliga bus att göra för barnen!

Idag är det årets bästa dag, i alla fall om du frågar mig.  Har du inte kommit på något riktigt raffinerat april-skämt ännu så kan du kolla in den här filmen där jag lurar min son Elmer inte en, inte två utan TRE gånger. Men sista skämtet tyckte han var riktigt äckligt. Jag undrar om han någonsin kommer att våga äta chokladbollar igen...

Mitt namn är Vivi och jag har precis startat Fixasjalv, en Facebooksida med tips och tricks för hemmafixare. Min idé är att göra korta, roliga och inspirerande filmer för att få fram experimentlusten, bagaren och pysslaren i tittarna.

Igår publicerade jag en film som visar hur enkelt du fixar aprilskämt för barnen. Idén fick jag för flera år sen när jag gröpte ur en formfranska och lade in en uppblåst ballong i den inför en middag. Jag hade betalat mycket för att ha fångat minen på min vän som skulle skära upp brödet!

Sagt och gjort. "Offret" för de tre busen blev min äldsta son Elmer 8 år, som trots att han förvarnades några veckor innan inte anade någonting. Men ikväll får jag nog passa mig, Elmer planerar nämligen att ge tillbaka. Han har sagt att han kommer ta min telefon och sätta ett alarm så jag vaknar mitt i natten. Men jag tror att han har något mycket busigare i kikaren. Men den som ger sig in i leken får leken tåla. Här kommer videon (det kan ta lite tid för den att synas, men håll ut!).


Så fixar du bästa busen för barnen på första april.

Posted by Fixasjalv on Tuesday, March 29, 2016

 

Det roligaste buset att genomföra var nog det sista, med chokladbollen. Fast det krävde lite övning innan jag fick till snitsen. Det bästa vore nog att göra egen chokladbollsmet och baka in ”överraskningen” direkt. Då håller den nog ihop bäst.

Gilla gärna min sida Fixasjalv om du vill se fler roliga fixarfilmer framöver. 

Jag önskar dig en riktigt rolig och busig dag!
 

/Vivi från Fixasjalv

Vivi Fixasjälv aprilskämt roligt barn tips lek bus