Hit kan du flyga med familjen just nu

Hit kan du flyga med familjen just nu

Är du föräldern som vill ta ditt och ungarnas pick och pack och bara åka någonstans långt bort en vecka eller två? Vi har listat de mest attraktiva länderna som erbjuder paketresor med solgaranti. 

Trots fortsatta restriktioner till följd av Covid-19 väljer allt fler länder att välkomna ressugna människor runtom i världen. För att minska riskerna för smittspridning väljer bland annat flybolagen att exkludera mat– och dryckservice ombord på planen och många butiker tar endast emot kunder med munskydd. 

Men! Om reslusten är starkare än din oro för att åka utomlands finns det ett flertal paketresor till destinationer som, med största sannolikhet, passar dig och din familj.

Grekland

Skiathos, Palerga, Kreta m.m. Nu har några av Greklands alla öar börjat öppna upp för fler turister där även vi svenskar är inkluderade. Oavsett prisklass finns det dessutom hotell och B&B som tar emot gäster och passar både smala och aningen fetare plånböcker.

Kroatien

Landet med det kristallklara vattnet visar sig nu på sajter med både enkelbiljetter och paketresor. Vill du hinna åka iväg innan semestern är slut? Om du har tur så finns det flyg som går inom loppet av några dagar, de allra flesta avgångarna går från Arlanda, Stockholm. 

Turkiet

God mat och badgaranti? Turkiet är vana vid turister och har ett flertal avgångar från bland annat Arlanda och Landvetter. Här brukar solen stråla och erbjuda riktigt varma sommardagar, något som än så länge blivit lite av en bristvara i Sverige i år.

Givetvis har Mallorca, där många invånare livnär sig på turism, också valt att öppna upp för fler flygankomster– och avgångar.