Test Annons:
Hjälp en kvinna på flykt genom ditt julpapper

Hjälp en kvinna på flykt genom ditt julpapper

I år kan du slå in dina julklappar och samtidigt göra gott. Wrap For Women är ett vackert, specialdesignat julpapper i begränsad upplaga där alla intäkter går till Röda Korset. Den som köper pappret Wrap For Women bidrar med ett hygien-kit som skänker hopp till en kvinna på flykt. Bakom initiativet står Gedeon Richter Nordics.

Med Wrap For Women vill läkemedelsföretaget Gedeon Richter Nordics, som är specialiserat på kvinnohälsa och gynekologi, skapa engagemang för kvinnors hälsa och bidra till att ge kvinnor runt om i världen en värdigare vardag. Ett liv på flykt innebär bland annat svårigheter att tillgodose sina basbehov. Då kan ett hygien-kit innehållandes toalettpapper, tvål, tandkräm, schampo, tandborste, tvättservetter och sanitetsbindor göra stor skillnad.

– Vi har med oss över 100 års erfarenhet av arbete och forskning inom kvinnohälsa och vårt ständiga fokus är att ge kvinnor ett bättre liv. Wrap For Women bygger på tanken att man kan göra gott samtidigt som man slår in årets julklappar. Ett hygien-kit kan göra enorm skillnad för en kvinna i kris eller katastrof, säger Mats Jonsson, vd, Gedeon Richter Nordics.

Köp det specialdesignade pappret här!

Julpappret är designat med den klassiska venussymbolen och har en begränsad upplaga. Det är specialtillverkat för ändamålet och går att köpa på hemsidan fram till 13 december. 

Pappersarken är förpackade i en svart rulle som du även kan ge bort  i present som den är. En rulle papper innehåller 5 st ark med måtten 70 x 100 cm och kostar 10 euro, cirka 100 svenska kronor, vilket är lika mycket som ett hygien-kit. 

Innan årets slut överför Gedeon Richter Nordics totalbeloppet för julpappret till Röda Korset.

Annons