Hon spås spela Herkules tjej i otecknade versionen

Hon spås spela Herkules tjej i otecknade versionen

Får du inte nog av alla otecknade versioner av Disneyklassikerna? Disney har tidigare gått ut med att en ny, otecknad Herkules är redo för produktion. Nu spekuleras det vilt om vem som ska få äran att porträttera karaktärerna i filmen. Blir det Ariana Grande och Chris Pratt som spelar det berömda paret? 
 
Efter succéerna med otecknade Lejonkungen, Mulan och Aladdin har Disney nu gått ut med att det även kommer en otecknad version av den tecknade Herkules från 1997. Vem som ska spela vår älskade antika hjälte tisslas och tasslas det en del om – Chris Pratt står som klar favorit bland Herkules-fansen på Twitter. 


Herkules otecknade flickvän – Ariana Grande?

Efter att ha gjort signaturlåten I won’t say I’m in love är det många som drömmer om att få se självaste Ariana Grande som Megara i live-action versionen. Rösten på Megara gjordes annars av Susan Egan. Hoppet om att få se Ariana Grande i den otecknade versionen av Herkules har faktiskt gått så långt att olika internetkampanjer har startats just för att driva produktionen till att förhandla till sig Arianas deltagande. En del har istället drivit en Rihanna-kampanj, och ytterligare en skara har velat se Elizabeth Gillies spela Megara. Vem det slutigen blir återstår att se!


Det här vet vi om den otecknade Herkules

På nätet går spekulationerna heta om vem som ska spela vilken roll i filmen. Vi har inte stenkoll på allt, men några saker vet vi i alla fall med säkerhet. Manusförfattaren bakom den nya Herkules-filmen blir Dave Callaham som just nu är aktuell med Wonderwoman 1984 på HBO Nordic. 
 
Producenterna blir inga mindre än syskonduon och Marvel-makarna Anthony och Joe Russo.
 
Kommer något sticka ut i handlingen? I några versioner har man ändrat en del centrala moment till att passa en mer modern tolkning av Disney-filmen – och än så länge har vi ingen direkt insyn i manusskapandet och om det kommer se annorlunda ut från originalfilmen.


När har Herkules premiärdatum?

Än så länge är Disney förtegna om när releasen av den otecknade Herkules kommer. Stay tuned! 

LÄS MER:

 
Artikelfoto: Shutterstock / Kraft74