Annons:
Isabel Adrians dotter kom tre veckor för tidigt

Isabel Adrians dotter kom tre veckor för tidigt

Isabel Adrian födde sin andra dotter den 7:e april i år medan den blivande tvåbarnspappan Steve Angello från Swedish House Mafia var på spelning i Kanada. Här berättar Isabel om sin svåra förlossning.

Lilla Winter Rose Angello Adrian föddes tre veckor för tidigt den 7:e april i år och hon vägde bara 2760 gram och var 47 centimeter lång.

Du har tidigare berättat att din förlossningen med Monday Lily varit okomplicerad, hur blev den här förlossningen?

- Det blev precis tvärtom emot vad jag hoppades eftersom Winter Rose bestämmde sig för att komma tre veckor för tidigt. Jag blev inte igångsatt som jag blev med Monday Lily, utan vattnet gick hemma i soffan. Jag var helt oförberedd på vad som skulle hända. Det gick extremt fort från att vattnet gick till att hon kom, bara fyra timmar. Så jag hann knappt komma in till sjukhuset och få bedöving innan hon var ute. Med facit i hand kan man säga att Monday Lilys förslossing var lätt och okomplicerad, medan Winter Roses var både lite riskfylld och jobbig.

Din fästman Steve var i Kanada på spelning när du åkte in till förlossningen. Vilka var närvarande vid förlossningen?

- Som tur var så hade Steves mamma flugit hit några veckor innan, då jag har haft komplikationer under graviditeten. Så när vattnet gick ringde jag min barnvakt som fick stanna med Monday Lily. Steves mamma Helen fick åka in med mig till sjukhuset, hon var närvarande under hela förlossingen.

Vilken smärtlindring tog du vid förlossningen?

- Jag fick epidural som jag fick med Monday Lily, men den hjälpte inte förrens precis i slutet av förlossingen bara för att allt gick så snabbt.

Isabel kör BRIO Go, här sover Winter Rose ute i sin vagn - håll utkik i Isabels blogg för bilder på dottern.

Du drabbades av graviditetsdiabetes i vecka 30 som också överfördes till Winter Rose, hur mår ni idag?

- Jag fick diabetes i vecka 30 men fick inte den rätta diagnosen förrän i vecka 36. Min diabetes är bättre nu men inte helt borta. Som tur var så försvann den efter bara några dagar på Winter Rose efter övervakning, vilket jag är extremt glad och tacksam över.

Hur tycker Monday Lily det är att vara storasyster?

- Monday Lily fyller två år den 10:e maj, så det skiljer nästan två år på dem. Jag vet att Monday Lily tycker jättemycket om sin lillasyster, hon har en docka som hon går runt och kallar baby, hon vill gärna hjälpa till att mata bebisen och klappa henne på huvudet. Men jag känner också att hon har blivit lite avundsjuk för att hon har blivit extremt mammig den senaste veckan och vill gärna vara och sova med mig hela tiden.

Det har nu gått ett par dagar sen Winter Rose kom till världen, hur har första tiden hemma varit?

- Winter Rose har varit extremt snäll och sovit väldigt mycket förutom några timmar på natten då hon har sin skrikperiod. Jag ammar inte utan jag ger henne ersättning då jag tyvärr inte fick någon mjölk.

Framtiden

Isabel kommer att medverka i Svenska  Hollywoodfruar igen och har även nya planer på att designa en till mammakollektion men under sitt egna varumärke denna gång. Isabels kollektion för svenska gravidmodeföretaget Mom2mom hittar du här: www.mom2mom.se.

 

Annons