Ja, man kan golfa i december!

Ja, man kan golfa i december!

När mörkret ligger som tyngst och vi precis har påbörjat den längsta och kallaste av årstiderna, är det lätt att längta bort till sol och värme. Många väljer att åka långväga för att komma till solen, i stil med Thailand eller Sydamerika, men faktum är att man inte alls behöver flyga i ett dygn för att få sig en D-vitamininjektion och en skön energi-boost. Södra Spanien levererar nämligen fortfarande härlig sensommarvärme – perfekt för golfaren!

Allt fler väljer att skaffa sig ett eget boende i södra Europa, både för bekvämlighetens skull och att det tillåter familjen att åka bort på spontana resor när det blir för trist i vårt avlånga land. När det dessutom kommer till att åka på golfresa kan det vara riktigt skönt att slippa släpa på all utrustning och riskera att den kanske kommer bort på vägen. Marbella, beläget på Costa del Sol, ”solkusten”, är en välkänd destination för just golfentusiaster och erbjuder massor av härliga banor i toppklass, bland annat:

 

 

I Marbella finns otroligt många fler banor, så pass många att det ofta inte räcker att kunna beta av alla om man bara är där i någon vecka på semester. Därför är det helt perfekt att skaffa sig ett boende på plats om man är en inbiten golfare; utforska nya banor vid varje vistelse och lär känna vilka som blir era favoriter. 

Marbella Selections är experter på fastigheter i området och erbjuder fantastiska lägenheter och villor i området kring Marbella. De har något som passar för alla, om det så är åt en småbarnsfamilj som vill ha en pool för barnen att plaska i, till penthouse-lägenheter för familjen med de äldre barnen som hellre utforskar nya stränder när föräldrarna befinner sig på golfbanan. Få ut det mesta av er golfweekend med ett eget boende i Marbella! 

 

LÄS ÄVEN: Våga väga vinterdepression!