Annons:
Känslig bebishud eller skäggig haka - här är produkten som passar hela familjen

Känslig bebishud eller skäggig haka - här är produkten som passar hela familjen

En barnfamiljs badrumsskåp faller oftast under kategorin ordnat kaos. Här samsas barnens tandborstar med föräldrarnas överlevnadskit – allt ifrån läppstift, till rakapparater och fotfilar. Av någon anledning tenderar även badrumsskåpet att snabbt bli överfyllt med sådant som inte används mer än någon gång ibland, och som mest tar plats från viktigare produkter.

Hur hade det varit att skala ner antalet burkar och tuber och ha EN produkt, som både familjens nyaste medlem kan använda, till den skäggigaste personen i skaran? När den torra och kliiga huden behöver lite extra kärlek, så kan ni alla nämligen använda Propyless! Då krämen går att använda från 0 år och inte svider, är den väldigt bebisvänlig. 

Oavsett om det gäller ansikte, kropp eller hårbotten, fungerar Propyless utmärkt för alla familjemedlemmar - den är helt enkelt hela familjens hudlotion. Den är lättsmord och kladdar inte, vilket är välkommet både hos de otåliga minsta och en småstressad förälder. Propyless fungerar dessutom perfekt att applicera efter rakning då den har en antimikrobiell effekt mot bakterier.

Krämen kan med fördel användas både av en person med eksem och mycket torr hud, som av någon som bara vill tillsätta extra fukt efter exempelvis dusch eller bad. Med sina 9% fett ser den till att huden blir mjuk och följsam, och återskapar hudbarriärernas naturliga tillstånd. Propyless är även ett registrerat läkemedel som kan förskrivas av läkare eller köpas receptfritt på närmaste apotek.

Så, kanske dags att ta tag i den skåpsrensningen nu?

(Psst! Du kan även förvara Propyless i kylskåpet för en lite mer klådstillande och svalkande effekt).

 

I samarbete med Propyless
 

Propyless (propylenglykol) är en mjukgörande emulsion för behandling av torr hud av olika slag. Propyless får inte appliceras i hörselgången eller på brännskadad hud. Receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga. Trimb_Propyless_1803_01
www.trimb.com

Annons