Annons:
Nordens största Leos Lekland bjöd på VIP-kväll!

Nordens största Leos Lekland bjöd på VIP-kväll!

Allt för föräldrar fick äran att hålla i en exklusiv VIP-kväll tillsammans med det nyöppnade Leos Lekland i Kungens kurva... och vi hade så kul!

Leos Lekland öppnade här om veckan upp portarna till sin helt nya anläggning i Stockholm, där man bland annat hittar 10 000 kvadratmeter lekyta, en stor restaurang, en shop och coola kalasrum. Vi hade bjudit in 300 lyckliga barn med föräldrar som fick komma och testleka innan den officiella öppningen. Gissa om det blev en succé!

Bland rutschbanor, klätterställningar, studsmattor, parkourpark, bollhav, vattenfall, vulkaner och mycket mer fick barnen (och vissa våghalsiga föräldrar) leka ostört i tre timmar, och utforska nordens största Leos Lekland bäst de ville. Kvällen till ära bjöd restaurangen även på hamburgare till halva priset, något som många familjer avnjöt innan det var dags för hemgång. 

Vill du också ta med barnen och leka hos Leo kan du hitta ert närmaste Leos Lekland här. Vi lovar att ni kommer bli sugna efter att ha kollat in bilderna nedan! 

Självklart var Leo på plats och klippte röda bandet framför kön som ringlade sig lång!

Tryck på knappen innan ni swishar ner för rutschkanan och tävla med grannåkaren! Försten ned som trycker på knappen vid mattan vinner! 

Att ta sig upp för vulkanen är minsann svårare än det ser ut! 

Alla attraktioner på Leos Lekland Kungens kurva är lite längre och större än på de andra anläggningarna runt om i landet.

Lek, bus & äventyr!

Parkourområdet är något helt nytt på Leos Lekand.

Våra härliga bloggare Christina Melin och Tanja Fylking hade en helkväll med killarna. 

I Toddler area är de yngsta gästerna välkomna att leka så mycket de orkar.

I den stora restaurangen kan föräldrar koppla av medan barnen har skoj. Här finns allt i från hamburgare och pannkakor, till sallader och fika. Och Leos egna Slush så klart! 

Vill ni ha barnkalas på Leos Lekland? Här finns massor av coola kalasrum att välja mellan! 

Alla familjer gick hem med en välfylld goodiebag vid kvällens slut! Tack till WeledaSF Kids PlayCetaphilLEGO®DUPLO®Nickelodeon & Kavli som bidrog till den!

Kolla in vår film från kvällen här! 
 
Annons