Lindex vårkollektion vill uppmuntra barn att vara sig själva

Lindex vårkollektion vill uppmuntra barn att vara sig själva

Barn ska få vara barn! Att vara barn handlar för om att se på världen med lekfulla, nyfikna och kreativa ögon, och att få friheten att uttrycka sig på ett sätt som känns rätt. Det handlar om att alltid kunna vara sig själv. I vår presenterar Lindex This is me-kampanjen för att uppmuntra barn till att vara den de är.

Barnkampanjens ansikten utåt är fyra kreativa barn som har en sak gemensamt; de har hittat det de älskar att göra! Helgot gillar att plantera och så frön, Tupac Junior tycker om att vara kreativ i köket, Johanne Astrid gillar att spela trummor och Isabell vill regissera filmer. Lindex fick möjligheten att följa fyra barn från Skandinavien under en vanlig dag i deras liv. De här fyra barnen har ett starkt engagemang och massor med skoj när de utövar sin hobby, vilket de också delar med sig av under kampanjen.

Lindex kollektion för barn som visas i vår har en cool och äkta look. Inspirationen till ”The Band”-kollektionen kommer från musikens värld och har en 80-talskänsla. Mönster med musiktema, tuffa färger och grafiska uttryck ger produkterna en lekfull känsla. Kollektionen har ett stort inslag av olika denim, till exempel saltvattentvättad, blekt och klassisk blå.

Kollektionen finns i butik, och online på lindex.com, från vecka 6.

 

LÄS ÄVEN: Christian Louboutin lanserar sötaste (och dyraste) babyskon