Lista: Här hittar du de populäraste gratis-babyboxarna

Lista: Här hittar du de populäraste gratis-babyboxarna

Vill du känna dig kittad med bra produkter till din bebis innan hen anländer till världen? Välj mellan alla dessa babyboxar och beställ helt gratis. De innehåller allt från nappar till blöjor och snuttefiltar. 

De här babyboxarna är bara några av alla välkomstpaket som kommer och går bland olika babymärken, håll därför koll på diverse apotek och varumärken inom barnsegmentet för att hitta fler gratisprodukter.

Allt för föräldrars gravidpaket

Självklart erbjuder vi vårt alldeles egna gravidpaket som innehåller värdecheckar, erbjudanden på produkter, babystrumpor och babyboken Ellis.

Babyproffsens babybox

I Babyproffsens startkit finner du bland annat våtservetter, nappar, bindor, ersättningsflaska och värdecheck. En generös blandning av produkter som är bra för dig och bebisen de första månaderna efter BB. Går att beställa hos babybox.se.

Lloyds Apoteks babybox

Magasin, nappar från olika märken, blöja, Bepanthen-salva, attiralj till barnvagnen med mera. Om du är gravid eller nybliven förälder kan du gå till närmsta Lloyds apotek och hämta deras babybox. Kom ihåg att ta med legitimation samt att du måste hämta den senast tre månader efter att ditt barn är fött.

Liberos startbox


Babykittet innehåller blöjor, värdecheck, badartiklar som olja och babywash, söt attiralj till barvagnen och mycket mer. För att få tillgång till boxen måste du gå in och anmäla dig hos Liberoklubben. 


Gobokens välkomstpaket

Goboken är en bokklubb för bebis och barn mellan 0-6 år och skickar hem böcker anpassade barnets ålder. Paketet innehåller böckerna: Pippo, Floppy, Titta här!, Kost och näring samt en velurboll.

Foto: Iryna Inshyna / Shutterstock