Nu är det klart: här är 2018 års julkalender!

Nu är det klart: här är 2018 års julkalender!

Vi har knappt hunnit smälta 2017 års julkalender Jakten på Tidskristallen, men trots det längtar vi redan till årets julkalender. Nu står det klart vad det blir för någon, den kommer heta ”Storm på Lugna gatan”.

2018 års julkalender heter ”Storm på Lugna gatan”. Det är en familjekomedi och handlar om familjen Storm som bestämmer sig för att flytta från storstaden och ut på landet, närmare bestämt till den lilla byn Järnkroken. För att de ska lära känna samhället är de med i den årliga julkampen.

Kända ansikten i rutan

I rollerna kommer det vara flera kända ansikten. Föräldrarna i familjen spelas av Cecilia Forss och Henrik Johansson. Barnen spelas av Maja Söderström och Adrian Macéus. Dessutom medverkar bland annat Johan Rheborg, Linus Wahlgren, Shima Niavarani, Sofia Ledarp, Ulla Skoog, Olof Wretling och Lena Philipsson.

”Storm på Lugna gatan” är skriven av Lina Åström, Marja Nyberg och Adrian Boberg och regissör är Emma Bucht. I en presstext från SVT utlovas bland annat varulvsgropar, julpyntstölder och baklängesord!

Julkalendern har premiär den 1 december, precis som vanligt.

Vill du ta en nostalgitripp bland alla julkalendrar genom åren? Läs denna artikel: Julkalendrar från 1960 till idag