Nya toppbloggaren Therese Wickman:

Nya toppbloggaren Therese Wickman: "Vi lever en gång, och det är NU"

Allt För Föräldrars nya toppbloggare är supermamman Therese Wickman som brinner för kroppspositivtet och sitt liv som trebarnsmamma. Här berättar hon lite mer om sig själv, sin blogg och sitt liv!
 
Hej Therese! Hur känns det att vara ny bloggare på Allt För Föräldrar?
- Det känns jättekul och det känns bra med en liten förändring och nystart eftersom jag har bloggat på andra portaler tidigare. Jag är supertaggad!
 
Vad kommer man som läsare få ta del av på just din blogg? 
- Man kommer att kunna läsa ganska så mycket och ofiltrerat om min och barnens vardags. Jag delar mycket mysiga och härliga stunder, men pratar även om tabubelagda ämnen som jag tror att många kan känna igen sig i. Dessutom har jag ett stort intresse för att fota, inreda och jag lägger gärna tid på att på olika loppmarknader eller att skapa DIY-projekt.  
 
Vilka specifika frågor och ämnen ligger dig nära om hjärtat? 
- Framförallt kroppspositivitet. För mig är det något som är oerhört viktigt och ännu viktigare då det kan stärka kvinnor på mina sociala medier i vikten att älska sig själv och att acceptera det man kanske tycker mindre bra med sig själv. Vi lever en gång, och det är NU. 
 
Hur fungerar livet som ensamtående mamma? 
- Det fungerar men det är klart att det är väldigt tufft i vissa stunder, mestadels med mina egna känslor då man ofta som ensamstående mamma kan känna sig otillräcklig. Men jag hade inte velat byta det mot något annat. Jag är faktiskt så tacksam över att få spendera så mycket tid med mina barn och hade nog snarare tyckt att varann vecka livet varit tuffare. 
 
Vad är det bästa med att vara mamma åt just dina barn? 
- Det bästa är den öppna och härliga relationen som vi har till varandra. Mina barn och jag pratar om allt och har en väldigt stark tilit till varandra. 
 
Vill du veta mer om Therese Wickman och hennes liv kan du spana in hennes blogg här! 
 
Foto: Privat/Therese Wickman