Nytt avsnitt av vår podd! Maria samtalar om kost och hälsa med Tanja Fylking och vår nya profil Ulrika Davidsson!

Nytt avsnitt av vår podd! Maria samtalar om kost och hälsa med Tanja Fylking och vår nya profil Ulrika Davidsson!

I veckans avsnitt samtalar Maria Wigbrant med vår toppbloggare Tanja Fylking och hälsoprofilen och kostrådgivaren Ulrika Davidsson, som numera också är toppbloggare hos oss. De diskuterar hälsotrender, hur man får sunda vanor i familjen, hur vilken blodgrupp man är påverkar vilken kost man bör äta. Visste du till exempel att en person som får älskar lakrits ofta är blodgrupp B?

Det är ett intressant och lärorikt avsnitt där både Ulrika, Maria och Tanja, som alla är mammor, delar med sig av sina erfarenheter om mat i vardagen.  

Ulrika Davidsson Allt för föräldrarpodden kostråd Maria Wigbrant Tanja Fylking

Avsnittet sänds i samarbete med Zalve®. Det är en sårläkande och antibakteriell kräm som påskyndar läkningen av såväl skrapade knän på barnen som föräldrarnas finnar. Vill du veta mer kan du besöka Zalve®s hemsida HÄR

Du hittar podden i din podcast-app, har du iTunes app Podcaster kan du klicka HÄR för att komma direkt till vår podd.
Annars hittar du oss genom att söka på ”Allt för föräldrar” i din app. Det är det bästa sättet att lyssna på. Nya avsnitt kommer ut varannan fredag så se till att klicka på ”Prenumerera” för att inte missa nästa avsnitt!
Har du ingen app och vill lyssna i din webbläsare kan du göra det HÄR! God lyssning!

Och du, vill du lära känna vår nya profil Ulrika Davidsson lite bättre kan du läsa vår intervju med henne HÄR och hennes blogg hittar du HÄR

Tanjas blogg hittar du HÄR och Marias blogg hittar du HÄR

Podden presenteras i samarbete med Zalve®

Zalve Sårläkande salva