Familj

My Martens Maria Wigbrant Allt för föräldrar podden

Nytt poddavsnitt ute! I det intervjuas My Martens av Maria Wigbrant om vägen mot en sundare livsstil

Nu är femte avsnittet av Allt för föräldrar podden ute! I avsnittet gästas Maria Wigbrant av My Martens. My Martens har en bakgrund som florist men arbetar idag som personlig tränare, är mamma till sonen Ludvig och så är hon toppbloggare hos oss på Allt för föräldrar.

Idag har My Martens en sund livsstil och en positiv inställning till sin kropp och till träning, men så har det inte alltid varit. Tillsammans med Maria, som är barnmorska och träningsinstruktör, pratar de om hälsa och träning, och vad som händer när man får diastas (delad magmuskulatur) efter graviditeten, vilket My fick.

För att lyssna klickar du dig in på din podcastapp och söker på "Allt för föräldrar". Har du iPhone kan du klicka HÄR för att komma direkt in i poddappen. Glöm inte att prenumerera på podden för att vara säker på att inte missa nästa avsnitt! Har du ingen app i mobilen men vill lyssna ändå kan du göra det direkt i din webbläsare genom att klicka HÄR!

Avsnittet sänds i samarbete med Zalve®. Det är en sårläkande och antibakteriell kräm som påskyndar läkningen av såväl skrapade knän på barnen som föräldrarnas finnar. Vill du veta mer kan du besöka Zalve®s hemsida HÄR!

Vill du läsa mer om My och Maria? Du hittar Mys blogg HÄR och Marias blogg HÄR!

Vill du läsa om våra tidigare publicerade avsnitt? Följ länkarna nedan:

1. Vimmelmamman Lotta Gray - motgångar som stärker

2. Emma Philipsson - samtal med en doula

3. Kostrådgivare Ulrika Davidsson & Tanja Fylking om hälsa

4. Åza Brennander - Entreprenörskap

I samarbete med Zalve®

Powered by Labrador CMS