Familj

Spice girls återförenas affisch klubbor produkter minnen nostalgi 90-talet

Popgruppen återförenas – 5 Spice Girls-saker vi hade under 90-talet

Nyligen publicerade tjejerna i Spice Girls ett foto på sina respektive Instagramkonton där de insinuerade att de skulle återförenas. Nu är det bekräftat och vi är så taggade!

Om Spice Girls

Spice Girls är en av våra mest kända popgrupper genom tiderna och har blivit något av en ikon för 90-talet. De grundades 1994 och består av de fem engelska tjejerna Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell och Victoria Beckham. De var som störst under 90-talet och var många unga tjejers absoluta favoriter, och vi var nog många som hade deras skivor och affischer på väggarna! 1996 släppte de sin debutsingel ”Wannabe”, vilken låg nummer ett på topplistorna i inte mindre än 37 länder! Andra kända låtar från tjejerna är ”Mama”, ”Who do you think you are”, ”Stop” och ”Viva Forever”.

Nu har vi chansen att återuppleva Spice Girls-hysterien eftersom de ska ut på en turné! Redan nu i sommar är turnen som kommer gå av stapeln i Storbritannien och sedan fortsätta till USA. De kommer inte släppa några nya låtar utan kommer köra sina gamla låtar, som i och för sig aldrig går genom tiden!

LÄS ÄVEN: Killarna vi som växte upp på 90-talet hade en crush på

Här är några saker många av oss känner igen från Spice Girls storhetstid!

1. Idolbilderna

2. Godisklubborna

LÄS ÄVEN: Britney Spears spelar i Sverige i sommar - och det är inte i vilken stad som helst

3. Skrivset

4. Affischer från coola tidningar som OKEJ

5. CD-skivorna som gick på repeat

LÄS ÄVEN: 15 CD-skivor vi som var unga på 90-talet minns

Powered by Labrador CMS