PORTRÄTT: Åza Brennander

PORTRÄTT: Åza Brennander

Allt för föräldrar har en ny toppbloggare! Mamma, matte, politiker, egenföretagare och småstadsdrottning. Åza Brennander, är ett riktigt energiknippe som alltid har tusen bollar i luften. 

Känd från tv-programmen Halv åtta hos mig, Småstadsdrottningar och Farmen har Åza numera riktat sin uppmärksamhet till politiken hemma i Växjö. Efter ett kaxigt samtal till partiet 2010 med uppmaningen ”Hej, ni behöver mig!” är Åza en av de ledande i det moderata partiet i hemkommunen.

Men bloggen handlar inte så mycket politik – även om hon brinner för förändringar. Det är fart och fläng på denna 157 centimeterslånga 43-åring.  Bloggen är en plats för henne att få ventilera och uttrycka sig, berätta om sina drömmar och åstadkommande men också en plats för lek och nöje. Åza älskar mode, hon älskar träning och framförallt så älskar hon matlagning.

Som mamma och varannan vecka-förälder bollar hon utöver alla sina projekt även rollen som förebild till en hockeytokig son som närmar sig tonåren med stormsteg. Sonen Tim är ögonstenen i hennes liv, och han är en riktig kämpe som överlevt två svåra hjärtoperationer. En ständig oro för mamma Åza men där hon nu uppskattar varenda minut tillsammans. Och vardagarna är allt annat än trista när det till och med vid matbordet skålas det för livet, oavsett om det är mjölk eller bubbel i glasen.

Ingenting är omöjligt för Åza och ska hon testa någonting nytt ger hon järnet. Lär känna Åza, hennes son Tim, hunden Inez och många andra välkända ansikten som är en del av hennes bekantskap. 

 

Åzas blogg hittar du här!

 

Relaterade artiklar:

PORTRÄTT: Madeleine Englund

Vimmelmamman om resan till Afrika

Bloggaren Atousa Pinks tankar efter Tidsjakten