Annons:
Så räddar du hyn från torrhet i vinter

Så räddar du hyn från torrhet i vinter

Med nytt år kommer ofta en del förändringar. Kanske är det att ändra kosten, uppdatera garderoben eller ta tag i träningen. Ofta är det de små tingen i vardagen som gör stor skillnad!

En så simpel sak som att använda rätt hudvårdsprodukter, kan förändra hur du mår både till det inre och yttre. Att ha torr hud är obekvämt och smärtsamt, och är inte alls ovanligt under vintern. De flesta tenderar att få torrare hy under vinterhalvåret, då exempelvis det kallare klimatet gör att huden ofta blir torr och irriterad. Detta, i kombination med smink och andra uttorkande produkter, gör såklart inte speciellt gott för huden.

Cetaphils produkter är världsledande inom sin kategori, har kommit till att bli mångas favorit i badrumsskåpet. Deras ansiktsserie är perfekt för alla som vill använda bra produkter som är långvariga både till effekt och hållbarhet, och dessutom inte kostar för mycket.

Rengöringskrämen Gentle Skin Cleanser används av både Hollywoodstjärnor och hudläkare, och passar alla hudtyper med sin milda och återfuktande formula. Använd den dagligen för att rengöra ansiktet och ta bort smink.

Avsluta rutinen med ansiktskrämen Facial Moisturizer, som passar extra bra nu under vintern då huden är torrare, eller Daily Facial Moisturizer för normal till fet hud.

Huden i ansiktet är den som exponeras mest, men huden på resten av kroppen behöver såklart också lite extra kärlek och omsorg. Cetaphil Moisturizing Cream kommer i burkform och är mild, parfymfri och återställer torr och irriterad hud samt binder fukt i huden. Smörj in hela kroppen efter exempelvis dusch eller bad för maximal effekt.

För den som ofta är på språng är Cetaphil Softening Cream perfekt att ha med sig, om det så är i skötväskan, träningsbagen eller clutchen till festen. Krämen är intensivt vårdande och verkar direkt där den som mest behövs i de yttre hudlagren.

Skäm bort dig själv och din hy i vinter – det förtjänar du!

Cetaphils produkter hittar du på ditt närmaste apotek eller Åhléns. Köp produkterna här! 

 

I samarbete med Cetaphil

Annons