Bebis

Så tycker experterna om bärselen BABYBJÖRN One

Allt för föräldrar lät tre föräldrar testa BABYBJÖRN ‘s senaste bärsele One som kan användas från nyfödd upp till ca 15 kg och 100 cm. Se bilder och läs vad våra experter tyckte här.

Under två veckor fick Madeleine, Mathilda och Jenny testa BABYBJÖRN One. Alla tre är bloggande mammor som har tidigare erfarenheter av bärsele med barn i olika åldrar. Se deras utlåtanden nedan och läs recensionerna i deras bloggar.

Madeleine: Bärselen har blivit ett dagligt måste

Hur ofta använder du bärsele One?

– Bärselen har blivit ett dagligt måste, att kunna bära runt på bebis samtidigt som man leker med storasyster eller får lite vardagssysslor gjorda är guld.

Hur är stödet för barnets rygg och bål i bärsele One?

– Fantastiskt, jag blev så positivt överraskad över hur den kan fungera så fint i så lång åldersperiod, att bebisen sitter i grodposition känns jättebra när han ännu är nyfödd, att man kan bära på så många sätt när de är i "mellanåldern" och att stora tjejen sitter bekvämt trots att hon är såpass stor är verkligen kanon.

Läs Madeleines recension här: BABYBJÖRN One och här: Testar BABYBJÖRN 's nya bärsele One

Jenny: Det underlättar att bära Ella i bärsele istället för under armen

Hon har burit sin dotter på magen med ansiktet utåt och sonen på ryggen.

I sin recension skriver hon:

– En ny finess med BABYBJÖRN One är att man kan ha barnet både på magen och på ryggen. Superbra tycker jag! Bärselen ska också ta upp till 3 år (15 kg) så jag var ju tvungen att prova att bära Elias på ryggen.

Läs Jennys recension här: BABYBJÖRN One

Mathilda: Henry är alltid nära och kan söka ögonkontakt, trygghet när man upptäcker världen!

I vilka situationer har du mest använt Bärsele One?

– När sonen behöver närhet och jag har två andra små att springa efter, när vi är i köpcentrum, ska handla mat eller bara gå ut med hunden. Bärselen är alltid med vart vi än går, skönt att veta att man har de extra händerna om så behövs! Sonen älskar att sitta i denna, han brukar hänga med en kvart och sen somnar han.

– Hur har du oftast burit ditt barn i Bärsele One?

Mage mot mage, har även provat att ha honom vänd från mig ett par gånger men vi trivs båda bäst med magläge för tillfället.

Hur är stödet för barnets rygg och bål i Bärsele One?

– Jättebra, upplever att han sitter mycket bättre i denna än i vår tidigare BABYBJÖRN original. Jag älskar att den är ergonomisk, han ser ut att sitta så bekvämt!

Läs Mathildas recension här: BABYBJÖRN One

Här finns BABYBJÖRN One

Vill du läsa mer eller köpa en BABYBJÖRN One hittar du den här i Allt för föräldrars webbshop.

Powered by Labrador CMS