Annons:
Återfukta ansiktet med denna ansiktskräm

Återfukta ansiktet med denna ansiktskräm

Ditt ansikte: det första du ser i spegeln varje dag, och det som andra förknippar dig allra starkast med. Att du tar hand om ditt ansikte borde därmed vara en självklarhet, för vem vill inte vara sitt bästa ansikte utåt?

På samma sätt som att vårt utseende är olika, så är även vår hy. I den enorma djungeln av hudvårdsmärken som finns där ute, kan det därför kännas tryggt att testa en produkt som är världsledande.

Cetaphil är en av världens mest sålda hudvårdsserier, med milt rengörande och mjukgörande produkter för både ansikte och kropp. Produkterna har länge rekommenderats för torr och känslig hud av hud- och barnläkare i hela världen, och är framforskat av läkemedelsbolaget Galderma som jobbar helt inriktat mot huden. 

Cetaphil Skin CleanserCetaphils Gentle Skin Cleanser är deras mest kända produkt och vårdar huden i ansiktet samtidigt som den rengör skonsamt och bevarar hudens naturliga skyddande fetter och mjukgörare. Rengöringen kan användas antingen med vatten, eller utan tillsammans med bomullsrondeller. Den löser upp smuts och smink, och kan användas även för dig som har ögonfransförlängning! Deras Gentle Skin Cleanser är nummer 1 på de svenska apoteken över den mest sålda ansiktsrengöring och är anpassad för alla typer av hud – även känslig sådan. 

Om du är en person som bär mycket smink till vardags och därmed kräver därmed en rengöring som verkligen tar bort all överflödig make-up, så är Cetaphils Facial Cleanser perfekt. Till skillnad från rengöringen ovan, är denna framtagen för kombinerad och fet hud, samt har en lätt löddrande formula som rengör utan att torka ut och låter huden behålla sina naturliga oljor. 

LÄS ÄVEN: "Så tar du hand om din hy"

Cetaphil Facial LotionHur skönt det än kan vara att tvätta bort sminket efter en hel dag, så är det faktiskt viktigt att det sitter på sin plats under tiden det ska! Cetaphil Facial Lotion är en vårande och återfuktande ansiktslotion som även fungerar stärkande för hudens naturliga skyddsbarriär. Den går snabbt in i huden, täpper inte igen ansiktsporerna och låter huden andas, och är därför en perfekt underlagskräm innan du applicerar sminket.

Så, är du redo att se ut som ditt bästa jag?

Klicka här för att läsa mer och köpa produkterna!

LÄS ÄVEN: Så tar du hand om din hy i vardagen - 4 tips

 

Annons:
Annons