Annons:

"Saknad, Kärlek & Hopp" – En konsert till minne av Ebba Åkerlund

På lördag den 7 april är det precis ett år sedan den fruktansvärda terrorattacken på Drottninggatan skakade om Sverige. Ett av offrena var 11-åriga Ebba Åkerlund.

"Saknad, Kärlek & Hopp" är en konsert där artister och publik samlas för att hedra minnet av Ebba Åkerlund. Alla artister medverkar ideellt och biljettintäkterna går oavkortat till stiftelsen Ebbas Änglar.

Konserten äger rum på Kulturhuset Stadsteatern studion den 7 april klockan 17.00.

RadioprofilenTitti Schultz är konferencier och medverkande artister är Lisa Ajax, Vivian Cardinal, Cotton Club, Gladys Del Pilar Bergh, Anders Ekborg, Rasmus Johansson Wiborg, Albin Johnsén, Ida-Lova, Nano, Oskar Nilsson, Janne Schaffer, Sylvia Vrethammar, Ulla Vrethammar, dansare från Kindahls dansakademi, barnkör samt orkester under ledning av kapellmästare Krister Lundqvist.

– Jag hoppas att stiftelsearbetet på sikt ska hjälpa mig att återfå sann glädje. Att få bidra till en bättre värld, säger Ebbas mamma Jeanette Åkerlund, stiftare till Ebbas Änglar.

Om insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar

Insamlingsstiftelsen Ebbas Änglar – till minne av Ebba Åkerlund verkar till förmån för barn i Sverige som saknar ekonomiska förutsättningar att utveckla sin talang och sina ambitioner inom främst det idrottsliga eller kulturella området. Verksamheten baseras på gåvor från privatpersoner, företag och organisationer. Stiftelsen har medvetet valt att hjälpa barn lokalt. Det finns många insamlingar och hjälporganisationer till förmån för barn som har det svårt utanför Sveriges gränser. Ebbas Änglar vill därför fokusera på det behov av hjälp som finns i vår närhet.

Biljetterna till konserten kostar 250 kr och köps här. Via samma länk kan du även skänka 50 eller 100 kr till stiftelsen Ebbas Änglar.

Bilder: ©EbbasÄnglar

Annons