Uppdaterade klassiker i ny färgskala. PO.P har lanserat en specialkollektion - och vi älskar den!

Uppdaterade klassiker i ny färgskala. PO.P har lanserat en specialkollektion - och vi älskar den!

Polarn O. Pyret har lanserat en specialkollektion med babykläder i en ny färgskala som går i vitt, grått och beige.

I dagarna lanserade Polarn O. Pyret en specialkollektion med babykläder som går i ljusa toner. Kläderna har små och fina detaljer och är lätta att matcha med andra kläder. Kläderna har samma höga standard när det kommer till kvalitet och funktionalitet som PO.Ps andra kollektioner. Specialkollektionen består av 12 plagg i storlekarna 50-68 och alla är märkta med PO.Ps egna hållbarhetsmärkning ECO. Det innebär att plaggen klarar av PO.Ps höga kvalitetskrav och har producerats på ett hållbart sätt. Från och med våren 2017, under begreppet PO.P Cares, kommer hela nyföddkollektionen att bli ECO-märkt, även de babykläder som inte ingår i denna specialkollektion. 

PO.P har som mål att varje plagg ska kunna användas och slitas av tre generationer innan man behöver köpa ett nytt plagg, vilket gynnar både miljön och plånboken. Så här beskriver PO.P själva det tänket:

"Vi gör plagg som håller att slitas, tvättas, kramas och älskas. Som barn bär stolt på födelsedagskalas och nöter hårt mot gympagolv. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn. Och nästa."


Här kommer bilder på hur specialkollektionen ser ut, och du hittar kläderna i din närmaste Polarn O. Pyret butik eller på polarnochpyret.se. Vi på Allt för föräldrar tycker kläderna är så fina! 

Ny kollektion Polarn och Pyret

Specialkollektionen finns i butik nu. Du hittar dem här

LÄS ÄVEN: Ett plagg - tre generationer. 3 saker som ger kläderna ett långt liv! 

 

I samarbete med 

Polarn O. Pyret ny kollektion