Annons:
Ständigt trött? Vi har tipsen!

Ständigt trött? Vi har tipsen!

Vi blir dagligen matad med bilder, videos och information om hur en förälder ”ska” vara. Även om vi gärna vill skaka av oss all press och stress som ett föräldraskap ofta innebär, vill vi inte vara sämre och får ofta skuldkänslor. Ska du dessutom pussla ihop jobb, hushåll och familj, är det inte konstigt att du känner dig… trött!

Men, det finns även annat som kan spela in när det kommer till din trötthet, exempelvis att du har låga järnnivåer i kroppen. En person som lider av låga järnnivåer känner sig ofta trött, hängig, lättirriterad och har svårt att koncentrera sig. Det är extremt vanligt att ha låga järnnivåer, och cirka 40% av alla kvinnor i fertil ålder är i behov av extra järntillskott.

Järn bidrar, förutom till minskad trötthet och utmattning, till att hålla immunförsvaret i schack, samt till normal energiomsättning.

 

Dessa är tecken på låga järnnivåer:

Trött och orkeslös

Yr

Lätt andfådd

Koncentrationssvårigheter

Hjärtklappning & huvudvärk

 

Känner du igen dig...? Testa då järntillskott! Blutsaft är ett kosttillskott som som bidrar till normala järnnivåer, samt innehåller andra nyttiga vitaminer. Det har funnits på marknaden i över 60 år, och är främst populärt och mycket använt bland kvinnor.

 

Vårt tips: sluta upp och jämför dig med andra, inse att ingen är perfekt, och vid behov: ta järntillskott. 

 

Tänk på att kosttillskott inte ersätter en varierad kost. Det är alltid viktigt med en mångsidig, balanserad och hälsosam livsstil.

 

I samarbete med Blutsaft 

Vill du läsa mer om Blutsaft? 

Annons