Annons:
Superfit tipsar om vinterns bästa barnskor

Superfit tipsar om vinterns bästa barnskor

Eftersom barn använder sina vinterskor varje dag, i alla väder under en hel säsong är det extra viktigt deras vinterskor har en extra hög funktionalitet.
 
Superfit är Europas mest erfarne barnskotillverkare med 40 års erfarenhet av att göra marknadens bästa barnskor med GORE-TEX, ett membran som inte bara gör skorna vattentäta utan också gör så att all fukt som kommer från foten kan transporteras bort och därmed ge en varmare en behagligare upplevelse. Här ger Superfit sina bästa vintersko-tips. 
 
Vad är viktigast vid köp av vinterskor till barn?
Extra viktigt är att barnskorna har en god andningsförmåga, d.v.s att dom släpper ut fukt inifrån. De ska också ha en god isoleringsförmåga, d.vs. hålla värmen och självklart ska dom vara helt vattentäta. Superfits vinterkänga Culusuk fick toppbetyg på samtliga av dessa parametrar i Testfaktas test av vinterskor för barn.
 
Bästa modellerna för vintern
Superfit har ett stort utbud av skor och kängor och vill exempelvis rekommendera vinterskorna Culusuk, Tedd och Flavia. För de minsta vill vi särskilt lyfta fram Groovy, Icebird och Snowcat. Se bildspelet för mer information om respektive modell.
 
 
Visste du att Superfit har funnits på marknaden i hela 70 år och att vi är marknadsledande på barnskor i Europa. Vi finns i över 45 länder. Passform, funktion, kvalitet tillsammans med modern design är våra ledord. Superfit tar ansvar för barnens fötter och deras hälsoutveckling.
 
Följ gärna Superfit på Instagram @superfitbarnskor för tips, skor och tävlingar. Mer information finns på www.superfit.se
 
I samarbete med Superfit
Annons