Familj

SVT Julkalender 2018 Storm på Lugna gatan

SVTs julkalender 2018 – tjuvkika på den redan nu

”Storm på lugna gatan” är titeln på årets julkalender i SVT. Julkalendern handlar om familjen Storm som flyttar till landet. Där får de många nya och intressanta bekantskaper. I rollerna ser vi många kända ansikten.

Familjen Storm har alltid bott i storstaden men har nu bestämt sig för att flytta ut på landet, närmare bestämt till det lilla samhället Järnkroken. I Järnkroken hålls en årlig julkamp för alla grannar i samhället, och självklart ställer familjen Storm upp! Men för att kunna vinna tävlingen krävs det att alla grannar samarbetar, vilket är lättare sagt än gjort. Några av de som bor i Järnkroken är den teknikälskande familjen Storm, familjen Miller-Karlsson-Blomberg som är tokiga i yoga och tjusiga familjen Silfverhielm, och Lussan Silfverhielm har vunnit julkampen nio år i rad.

LÄS ÄVEN: Nu är det klart: Här är 2018 års julkalender

I rollerna ser vi bland andra Lena Philipson, Johan Rheborg, Olof Wretling, Linus Wahlgren, Sofia Ledarp, Shima Niavarani och Cecilia Forss.

LÄS ÄVEN: Julkalendrar genom tiderna: 1960 fram till idag

Redan nu kan du tjuvkika på julkalendern i SVT! Klicka här för att komma till klippet!

Julkalendern har premiär 1 december, och sänds vardagar i SVT1 och Barnkanalen 7.15 och 18.45, samt på helger 8.45 och 18.45 i samma kanaler. Varje dag kommer ett avsnitt upp på SVT Play och Barnplay klockan 06.00.

LÄS ÄVEN: Julkalendern i SR 2018: Tonje i Glimmerdalen

Powered by Labrador CMS