Familj

Ta en nostalgitripp med klassiska familjefavoriter i jul

Det finns många guldklimpar i vår svenska barnfilmsskatt som många av oss får nostalgikänslor när vi ser, och visst vill vi föra vidare det till våra egna barn? Nu kring jul är det mysigt att krypa upp i soffan med familjen och kolla på film eller serier tillsammans. Hos SF Kids Play finns det massvis med barnfilmer och serier, både nyare och mer klassiska. Här är tre riktiga Astrid Lindgren-favoriter som vi minns och som alla finns att se hos SF Kids Play!

Vill du att dina barn, eller varför inte du själv, ska kunna kolla på dessa filmer eller andra som bland annat Alfons Åberg, Pettson och Findus, Emil i Lönneberga, Mumintrollen med flera? Med SF Kids Play kan ni göra det! Just nu får du 2 månader utan kostnad istället för 1 med koden Nostalgi17, helt utan bindningstid! Rabattkoden gäller till och med 24 december, och du skriver in den i steg 2 vid registrering. Klicka här för att registrera dig!

SF Kids Play går att se överallt och när som helst, både direkt i webbläsaren eller i den smarta appen. Det finns bland annat en offlinefunktion som gör att filmer och serier kan ses även när det inte finns något internet eller när ni befinner er utomlands. Det är perfekt för alla familjer som ska ut och resa under jullovet!

1. Emil i Lönneberga

2. Madicken

3. Pippi Långstrump

Klicka här för att komma till SF Kids Play, glöm inte rabattkoden Nostalgi17

I samarbete med SF Kids Play

Powered by Labrador CMS