Toalettsits för barn – 5 grymma tips

Toalettsits för barn – 5 grymma tips

Är det dags att ta steget från pottan till toaletten? Allt för föräldrar tipsar om toalettsitsar för barn som gör toaletträningen lite enklare.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Vad är en toalettsits för barn?
 

En toalettsits för barn är precis vad det låter som – en toalettsits i en mindre storlek som gör det möjligt för barn att sitta bekvämt på toaletten. En toalettsits för barn är bra att klicka hem om ni planerar att lägga blöjan och pottan på hyllan och barnet är redo för att använda den vanliga toaletten.


5 toalettsitsar för barn
 

1. Beemoo Care Anti-Slip Toasits och Pall, Grå

En enkel och smidig toalettsits för barn som placeras på den vanliga toalettsitsen. Toalettsitsen är utrustad med antiglidfunktion som gör att barnet sitter bekvämt. Det tillkommer även en praktisk pall som gör det enklare för barnet att sätta sig på toalettsitsen. Klicka hem den härifrån för endast 149 kronor!

 

2. Thermobaby Kiddy Loo Toalettsits Stege

En toalettsits för barn med stege, vilket gör toalettbesöken lite roligare. Toalettsitsen kan användas utan stege och passar de flesta toaletter. Går enkelt att vika ihop och ställa undan. Klicka hem den härifrån!

 

3. BabyBjörn Toasits

BabyBjörn gör alltid grymma produkter. Detta är en stabil och ergonomiskt utformad toalettsits för barn. Väldigt enkel att rengöra. Spana in den här!

 

4. My Carry Potty Toalettsits Dino

En rolig toalettsits som ska motverka att barn känner rädsla för att gå på toaletten. Finns i flera olika motiv. Klicka hem den härifrån!

 

5. Bumbo Toalettsits
 


En praktisk toalettsits för barn. Toalettsitsen är tillverkad i mjuk skumplast så att barnen sitter bekvämt. Klicka hem den här!

 

Toalettsits för barn – olika modeller

Det finns massor av modeller med olika design och funktion. Det viktigaste är att toalettsitsen för barn är funktionell, stadig och enkel att rengöra. Innan ditt barn använder en toalettsits ska man testa att den sitter säkert och att ditt barn kan sitta på toaletten utan att få ont eller känna obehag.

 

Artikelbild: Pexels/ Pavel Danilyuk

Läs mer:

Dags att bli blöjfri – 10 pottor för barn

Resväskor för barn: 10 praktiska väskor barnen älskar