Familj

Tommy körberg anton körberg podcast pappasnack

Tommy Körberg gästar veckans "Pappasnack"

Tommy och Anton Körberg samtalar om familjehemligheter och otillräcklighet som förälder i nya avsnittet av ”Pappasnack”.

I veckans avsnitt av Antons podd ”Pappasnack” gästas han av sin far Tommy, och samtalet berör både djupare ämnen som Tommys tuffa uppväxt med en alkoliserad och frånvarande pappa, hur hans flertalet skilsmässor har påverkat hans barn, till roliga anekdoter med bla Benny Andersson och Kjell Bergqvist.

”Jag lär mig hela tiden”, säger Tommy om papparollen. Det skiljer 32 år mellan hans yngsta som äldsta barn, och han menar att han inte var redo att bli pappa när Anton kom till världen. ”Jag har inte haft någon direkt fadersgestalt, och hade därför svårt att förstå vad exakt en fadersgestalt ska göra, jag har liksom inte referenser där”, säger Tommy.

Lyssna in hela podden i artikeln nedan eller ladda ner där poddar finns, och hör även hur Antons opassande skämt till Benny Andersson på Tommys bröllop, hur Antons och Tommys relation har varit under åren och om Tommys språkskola.

LÄS ÄVEN: Radiolegenden Jesse Wallin gästar "Pappasnack"

Powered by Labrador CMS