Annons:
Ung Cancer släpper rosa armband

Ung Cancer släpper rosa armband

Säg "Fuck Cancer" under rosa månaden. Det är Ung Cancers budskap när de på söndag den 24 september påbörjar försäljningen av det rosa armbandet och samtidigt arrangerar rosa pärldagar i fem olika städer runt om i Sverige.

Under oktober vill vi sätta fokus på alla de unga vuxna som på olika sätt drabbas av bröstcancer och andra former av cancer. Rosa månaden ger oss som organisation en utmärkt möjlighet att göra det, säger Ung Cancers generalsekreterare Camilla Tuneberg.

Oktober är månaden då hela världen färgas rosa och för Ung Cancer är det självklart att delta. Därför kommer organisationen att även i år sälja sitt rosa "Fuck Cancer"-armband med start från söndag den 24 september.

Förutom att dra igång försäljningen arrangerar organisationen även rosa pärldagar i fem städer under söndagen. Evenemanget är gratis och välkomnar alla som vill vara med och bidra.  

Intäkterna från armbandsförsäljningen under den rosa månaden går till Ung Cancers arbete med att informera och debattera, skapa mötesplatser och ge personligt stöd åt unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Här arrangerar Ung Cancer pärldagar 24/9:

  • Stockholm: Radisson Blu Waterfront, kl 12-16
  • Göteborg: Världskulturmuseet, kl 12-16
  • Malmö: Comfort Hotel Malmö, kl 13-17
  • Uppsala: Radisson Blu Hotel, kl 12-16
  • Västerås: Kooperativet Hjärtpunkt Skiljebo, kl 12-16

 

LÄS ÄVEN: 1 miljard till förlossningsvården

Annons:
Annons