Våga vägra vinterdepression!

Våga vägra vinterdepression!

Mörkt klockan fyra på eftermiddagen, första snön som alltid orsakar kaos och vetskapen om att detta väder kommer att bestå i närmare tre månader till gör vem som helst deprimerad. Experterna menar att D-vitamin, maximalt med solljus och att hitta på roliga saker är det bästa botemedlet för att undika en vinterdepression. Det finns en enkel lösning som kombinerar alla dessa rekommendationer: vamos a España!

En egen bostad på en tillflyktsort utomlands är perfekt för en längre vintersemester eller att ha möjligheten att spontant åka söderut över exempelvis en långhelg. Södra Europa har länge varit ett populärt resmål för oss skandinaver, och speciellt Spanien. Costa del Sol i södra Spanien är känt för sitt härliga klimat och flertalet turistorter. Dessutom ligger det en lagom lång flygresa bort för att man ska kunna packa en weekend-väska och åka ner på fredag och vara tillbaka på jobbet på måndag när D-vitaminbristen blir för stor. Och hur bra låter det inte med 320 soldagar om året?

Marbella Selections erbjuder fastigheter i solsäkra och familjevänliga Marbella, och närliggande orter som hamnstaden Puerto Banús och Malága. Deras mäklare är experter på Costa del Sol-området och har lång erfarenhet av allt som hör till när det kommer till att köpa eller sälja en bostad i Spanien. Om det så är en fristående villa, lägenhet, ett penthouse eller en tomt att bygga sig sitt eget semesterparadis på, finns det mängder av möjligheter och alternativ i området.  

Att äga sin fastighet är en bra investering, som lönar sig i längden när det kommer till att åka utomlands om man är många i familjen. Flygbiljetter till Spanien går ofta att hitta billigt, och i och med att ha en bostad på plats kan man skippa att checka in stora väskor och specialbagage som barnvagnar eller golfbags.

Så, varför ha vinterdepression när sommarglädjen är 4 timmar bort? Följ vår artikelserie om att köpa bostad i Spanien tillsammans med Marbella Selections

I samarbete med Marbella Selections