Annons:
Var snäll mot förkylningsnäsan hos både vuxna och barn

Var snäll mot förkylningsnäsan hos både vuxna och barn

Förkylningstiderna är i allra högsta grad här, både hos både vuxna som barn – och att känna sig hängig och täppt i näsan är lika jobbigt oavsett ålder. 

Det finns en hel del husmorstips mot just förkylning. Te med ingefära, citron och honung är till exempel en vanlig kombination för att lindra förkylningsbesvär, men som kanske inte funkar lika bra på alla familjemedlemmar. Ett annat förkylningstips är koksaltlösning, som är ett natuligt sätt att lindra nästäppa. 

Många har säkert lindrat sina små barns täppta näsor med just koksaltlösning, då det är snällt och skonsamt mot näsan. Men koksaltlösning fungerar faktiskt lika bra för oss vuxna! Och vem vill inte ha en naturlig men effektiv lösning mot nästäppa? Det bästa är att näsdroppar och nässprayer med koksalt inte har några biverkningar eller är beroendeframkallande, som nässprayer med avsvällande ämnen kan vara. Dessutom innehåller de inga konserveringsmedel. 

Renässans näsdroppar och nässpray passar hela familjen och lindrar täppta näsor på såväl snoriga bebisar som förkylda mammor och pappor. Renässans finns med olika salthalt där Renässans Plus för barn från 3 år och vuxna har en högre salthalt vilket gör dem mer effektiva, och finns både med och utan menthol. Då nässprayerna är helt naturliga går de dessutom att använda under hela graviditeten utan att det skapar nässpraysberoende. 

Så, var snäll mot förkylningsnäsan, oavsett vem i familjen den tillhör!

 

I samarbete med Renässans

Annons