Familj

Recept indonesisk kycklinggratäng veckans middagstips Guldfågel

Veckans middagstips: indonesisk kycklinggratäng

Denna veckas middagstips, som sponsras av Guldfågeln, får tankarna att åka ut i världen, närmare bestämt till Indonesien. Smaklig spis!

För fyra portioner behöver du:

1 grillad hel kyckling

1 paprika

3 dl grädde

1 dl mango chutney

½-1 msk sambal oelek

1-2 tsk curry

1 vitlöksklyfta

Jasminris och sallad till servering

Gör såhär:

Strimla kycklingen och paprikan. Lägg i en form. Vispa grädden till löst skum. Blanda i övriga ingredienser. Häll över kycklingen och gratinera i ugn 225 grader i ca 20 min. Servera med jasminris och sallad. Enkelt och gott. Hoppas det ska smaka!

I samarbete med Guldfågeln

Powered by Labrador CMS