Vi presenterar: Allt för föräldrar podden!

Vi presenterar: Allt för föräldrar podden!

Äntligen kan vi berätta något vi varit spända på att få dela med er, nämligen att vi har blivit med podcast! Vårt första avsnitt finns att lyssna på redan nu!

I podcasten, som leds av barnmorskan, träningsinstruktören, bloggaren, mamman och författaren Maria Wigbrant. Hon har med andra ord många strängar på sin lyra och i varje avsnitt kommer ett utvalt ämne att diskuteras tillsammans med en inbjuden gäst. Allt för föräldrar podden kommer ut varannan fredag, så håll utkik efter kommande avsnitt.

I poddens första avsnitt samtalar Maria med Lotta Gray, för många känd för ”Vimmelmamman”. De pratar om hur man tar sig igenom livet trots att man under vägen möts av motgångar, stora som små, något som Lotta har erfarenhet av då hon för några år sedan fick ett cancerbesked. De pratar också om och vad det är som driver henne i hennes engagemang för bl.a. Läkarmissionen och hur det kommer sig att vi människor är så nyfikna på att läsa om kändisar... 

Allt för föräldrar podden Maria Wigbrant Lotta Gray Vimmelmamman

Podden finns att lyssna via denna länk till Libsyn eller direkt här nedan. Självklart kan du lyssna på podden i din podcast-app i mobilen också, sök på "Allt för föräldrar" så kommer du hitta den. Och du, glöm inte prenumerera! 

Hoppas du ska gilla den! 

 

 

Vill du läsa mer om Maria och Lotta kan du besöka deras bloggar här:
blogg.alltforforaldrar.se/mariawigbrant och blogg.alltforforaldrar.se/vimmelmamman