Låt barnen skapa Farsdagspresenter
Låt barnen skapa Farsdagspresenter

5 Farsdagspresenter ditt barn kan göra själv

Passa på att låta barnen skapa något fint tills farsdag på söndag. Presenter gjorda med kärlek är dem bästa!

Vad kan barnen ge pappa i farsdagspresent?

Söndagen den 13:de november infaller farsdag 2022. Även om klassikern att låta barnen göra egna kort alltid fungerar kan det vara roligt att variera sig och låta barnens hempysslade kort vara ett komplement till den riktiga, egenskapade presenten.

Baka något gott till pappa på farsdag

Specialdesignade kakor eller andra bakverk. Med glasyr eller någon annan topping som barnen kan göra. Kanske finns det något barnen kan baka helt själva till honom? Frukost på sängen är alltid en hit!

Kärlekslappar med minnen och komplimanger

Ta en vacker burk och lägg i vikna papperslappar med olika komplimanger till pappa. Varför vi älskar pappa. Det kan vara kommentarer, minnen, roliga upplevelser - precis det barnet vill säga till sin pappa! Dessa lappar kommer kunna rädda vilken dålig dag som helst.

Barnen kan göra en farsdagspresent med en fotoram

En fotoram går att pynta på många sätt. Muttrar, bokstäver, en och annan pärla, färgglatt papper, blommor från en ljusmanschett. Det går att hitta något som passar både barn och pappa och kommer att göra sig bra på kontoret att ha familjefotona i.

Gör en egen kortlek

Oavsett om ni pysslar ihop en helt egen kortlek med både fram och baksidor ritade av kidsen eller om ni helt enkelt klistrar på teckningar eller bilder på baksidan av en vanlig kortlek, så blir det en personlig gåva som inbjuder till fler familjeaktiviteter.

Minnesask - pappas ask för fina minnen med barnen

En ask till minnen. För visst har vi sådana allihopa? Den där skokartongen med en konsertbiljett, ett halssmycke, medaljen från friidrotten och allt det där andra som man inte har någon nytta av, men ändå vill ha kvar. Varför inte göra en speciell låda till pappa där han kan lägga alla små saker som rör hans minnen med barnen. Slå in en skokartong i fint papper och dekorera eller varför inte en träask där det går att bränna in ”pappa”.

Powered by Labrador CMS