Man kan ge ballong eller en hjärtformad godisklubba som present på alla hjärtans dag.
Man kan ge ballong eller en hjärtformad godisklubba som present på alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag-presenter som barnen kommer att älska

Vill du ge ditt barn en alla hjärtans dag-present? Då har vi fina tips som kommer göra ditt barn extra glad den 14 februari.

Alla hjärtans dag present barn Även om man inte är mycket för högtider kan speciella dagar så som alla hjärtans dag vara ett perfekt tillfälle att få ett avbrott från den vanliga vardagen. Just alla hjärtans dag är även en påminnelse om att vi ska uppskatta våra närmsta och berätta hur mycket vi tycker om dem – även om vi förstås känner likadant alla andra dagar.

Alla hjärtans dag-presenter till barn

För den som vill överraska med en present denna dag kommer här några förslag på perfekta alla hjärtans dag presenter till barn. Åhlens har just nu 50% på massor av leksaker för den som vill klicka hem ett fynd.

Kudde med hjärta

Om man vill hålla sig till ”temat” med kärlek så kan en hjärtkudde passa perfekt. Det finns även många gulliga mjukdjur som håller i hjärtan eller på annat sätt passar till kärlekstemat. Hittar man inte passande kan en annan kudde eller mjukdjur också passa bra.

Andra hjärtformade leksaker

Jollyroom har massor av hjärtformade leksaker som kan vara skoj att ge på alla hjärtans dag.

Ett spel

De flesta barn uppskattar ett roligt spel, och denna present gör även att ni har något kul att göra under dagen – spela tillsammans. Det finns förstås mängder med spel att välja mellan, så utgå från vad just ditt barn tycker är roligt.

Hjärtformad godisklubba

De flesta barn tycker om godis, så en hjärtformad klubba är en bra present för att lyxa till alla hjärtans dag.

Pyssel

Om barnet gillar att pyssla så kan ett set med pyssel passa bra. Här finns många olika set att välja mellan: blandat pyssel som låter barnet välja själv, eller set med instruktioner. Du kan även själv välja lite blandat pyssel som du tror barnet skulle gilla, till exempel färgpapper och glitter. Eller varför inte olika papper och fina pennor, och barnet främst gillar att rita. Även lera, pärlor eller pärlplattor kan vara roligt.

Här finns massor av roligt pyssel.

LEGO

Denna klassiker har roat barn i flera decennier, och kommer förmodligen fortsätta göra det. Här finns det även något som passar oavsett ålder: Duplo till mindre barn och vanliga LEGO set för olika åldrar till lite större. Det finns även byggklossar som är ännu större än Duplo som passar bra till de allra minsta.

Här kan du klicka hem lego.

En ballong

Varför inte ge ditt barn en ballong att leka med under dagen. Ännu bättre om ballongen är formen av ett hjärta!

Hitta på något roligt

Istället för att ge en present kan man välja att göra någonting roligt dagen till ära. Kan man inte göra någonting just denna dag så kanske barnet kan få välja något extra roligt till helgen till exempel. Här finns förstås massor att välja mellan: besöka ett lekland, gå på bio eller åka till badhuset till exempel.

Powered by Labrador CMS