Denna artikel innehåller reklamlänkar.

En stor del av småbarnsföräldrars tid går åt till att byta blöjor och man slutar aldrig förvånas över hur många blöjor en liten bebis använder per dag. En blöjhink kan underlätta alla dessa byten avsevärt då en blöjhink samlar och kapslar in de använda blöjorna så att ingen dålig lukt sprider sig och man slipper gå ut med soporna stup i kvarten. Allt för föräldrar vill underlätta alla blöjbyten har hitta 6 blöjhinkar som håller lukten borta och faktiskt fungerar.

Vilken blöjhink är bäst?

Allt för föräldrar har hitta marknadens 6 bästa blöjhinkar som håller dålig lukt borta.

1. Korbell blöjhink

En luktfri blöjhink med ett enkelt refillsystem. Denna blöjhink har en trippelförslutning som håller dålig lukt borta. Korbell blöjhink har en smidig fotpedal som underlättar blöjbytet då du inte behöver använda händerna för att slänga den använda blöjan. Klicka hem denna blöjhink härifrån för 299 kronor.

Passa på att beställa refillpåsar när du ändå är igång, här kan du beställa ett 3-pack för 199 kronor.

2. UBBI Blöjhink, Grå

En stilfull blöjhink från UBBI som finns i flera fina färger. Blöjhinken har förslutande gummipackningar som håller bort dålig lukt. Klicka hem den här ifrån!

3. Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink, Vit

En miljövänlig blöjhink som tillsluter varje blöja. Plastfilmen i blöjhinken dödar 99 procent av de illaluktande bakterierna. Klicka hem blöjhinken för 199 kronor härifrån!

Klicka även hem Tommee Tippee twist refill 3-pack för 329 kronor.

4. Korbell Mini Blöjhink

Den mindre varianten av den populära Korbell blöjhinken. Klicka hem den för 149 kronor härifrån!

5. Tommee Tippee Sangenic Twist & Click Blöjhink, Rosa

Storsäljaren Tommee Tippee finns i flera härliga färger, här i en fin rosa färg. Klicka hem den härifrån för 199 kronor.

6. Ubbi Blöjhink Guld

En deluxe version av den prisbelönta blöjhinken från Ubbi. En fördel med denna blöjhink är att den inte kräver några speciella refillpåsar. Klicka hem den härifrån!

Hur byter man påse i en blöjhink?

Blöjhinkarna försluter varje blöja var för sig i en refillpåse och komprimerar sedan soporna så att man slipper tömma blöjhinken varje dag. Med en blöjhink slipper du både dålig lukt och ett evigt spring till soptunnan. När du byter påse i en blöjhink så köper du nya refiller som du enkelt placerar i blöjhinken.

Bildkälla: Pexels/ Keira Burton

Läs mer:

Dags att bli blöjfri? 10 pottor för barn

Stor guide: 10 badblöjor som håller tätt

Powered by Labrador CMS