Sportlovsaktiviteter: Det här kan du göra med barn i Helsingborg

Tips på roliga aktiviteter för sportlovet 2023 i Helsingborg.

Tips på Sportlovsaktiviteter Helsingborg 2023.
Sportlovsaktiviteter Helsingborg 2023

Sportlovet kan vara en chans att vila och ta det lugnt, och kanske nöjer man sig med lugna aktiviteter och hemmadagar. Många vill dock även passa på att göra något extra roligt under loven, och kanske prova på något nytt.

Tips på sportlovsaktiviteter i Helsingborg 2023

Om du bor i Helsingborg eller har planer på att åka dit under sportlovet så kommer här några tips på roliga aktiviteter såväl för barnen som för hela familjen.

Aktiviteter hos Kulturskolan

Kulturskolan erbjuder många olika, roliga aktiviteter under sportlovet och här finns dessutom möjlighet att testa på såväl instrument som cirkus. Under sportlovet kan du välja mellan bland annat individuella sånglektioner, prova på cirkus, prova på instrument, sångstund och fotoworkshop. Om barnen är sugna på att prova på instrument så kan de välja mellan tvärflöjt, klarinett, saxofon, piano och gitarr.

Ett besök hos Kulturskolan kommer garanterat göra sportlovet roligare, och dessutom får barnet möjlighet att prova på något nytt - och kanske hitta nya hobbys.

Besök VR-studion

VR är någonting som fascinerat många senaste åren, och möjligheten att besöka nya platser och testa aktiviteter utan att behöva förflytta sig är helt klart spännande. Hos VR-studion får ni möjlighet att göra just detta. Ni kan se nya platser och göra spännande saker, även om det bara är på låtsas. Med VR kan sportlovet definitivt bli lite mer spännande, för både stora och små. Detta är en perfekt aktivitet för hela familjen, så passa på att prova detta under sportlovet.

Hoppa hos JumpYard

De flesta barn gillar att hoppa studsmatta, och många vuxna också. Hos JumpYard får man göra precis detta - men här finns massor utav trampoliner. Här finns även en hel del andra aktiviteter: fotboll, SkyRider, parkour och klättring bland annat. Detta gör att trampolinparken passar perfekt för hela familjen - den som inte vill hoppa, eller tröttnar på det snabbt, kan välja en annan aktivitet istället.

Gå till biblioteket

Att gå till biblioteket låter kanske inte överdrivet spännande, men under loven behöver man inte enbart gå dit för att låna böcker. Under Sportlovet erbjuds nämligen många roliga aktiviteter också. Helsingborgs Stadsbibliotek har bland annat aktiviteter som lovfest, rita digitalt, testa VR, filmvisning och mycket annat. Kolla in utbudet hos stadsbiblioteket, och kanske även andra närliggande bibliotek, och välj ut de aktiviteter som lockar mest.

Powered by Labrador CMS