Lista och bilder på TV4-programledare då och nu. Känner du igen dem?
Lista och bilder på TV4-programledare då och nu. Känner du igen dem?

TV4-programledarna då och nu – känner du igen dem?

De ger oss nostalgiska vibbar så att det ryker om det, men har du koll på vad programledarna ser ut idag?

Sedan TV4 startade sina sändningar i början av 90-talet har kanalens programledare blivit något som nästan kan liknas med ikoner i det svenska samhället. Många av programledarna som ses i rutan än idag har jobbat på kanalen i över 20 år, så visst finns det en hel del material att ta del av för att göra en härlig liten tillbakablick.

TV4-programledare då och nu

Här har vi samlat 20 TV4-programledare och bilder på dem som visar hur de såg ut då, och hur de ser ut idag. I listan hittar du bland andra Ulrika Nilsson, Petra Nordlund och Lucette Rådström. Och självklart är TV4-ikoner som Steffo Törnqvist, David Hellenius och Tilde de Paula med på listan!

Lista: Så ser programledarna ut idag

1. Lucette Rådström har bland annat arbetat som hallåa samt som programledare i "Spårlöst"

Lucette Rådström
Lucette Rådström

2. Ulrika Nilsson har arbetat på TV4 länge och arbetar idag som nyhetsankare på TV4 nyheterna.

Ulrika Nilsson
Ulrika Nilsson

3. Steffo Törnqvist har jobbat på TV4 sedan starten. Idag är han en av Sveriges kanske mest folkkära programledare.

Steffo Törnqvist
Steffo Törnqvist

4. Rickard Sjöberg är idag kanske mest känd för sin programledarroll i "Postkodmiljonären". Han har även programlett reseprogrammet "När och fjärran".

Rickard Sjöberg
Rickard Sjöberg

5. Jenny Strömstedt är idag en mycket etablerad programledare för TV4:s "Nyhetsmorgon". Hon ses ofta själv i rutan, men ibland styr hon skeppet tillsammans med Steffo Törnqvist.

Jenny Strömstedt
Jenny Strömstedt

6. Malou von Sivers är en av TV4:s programledare som är starkt förknippad med med kanalen. Du har bland annat sett henne i "Nyhetsmorgon" tillsammans med Bengt Magnusson, men även i "Malou efter tio" som sändes i över 15 år.

Malou von Sivers
Malou von Sivers

7. Om du inte känner igen Bengt Magnusson på bild känner du säkert igen honom för hans röst – en röst som säkerligen är en stor trygghet för många. Du har säkerligen sett honom i "Nyhetsmorgon" eller som nyhetsankare på TV4.

Bengt Magnusson
Bengt Magnusson

8. Alice Bah Kuhnke är idag kanske mest känd för sina politiska insatser. Men visste du att hon varit programledare på TV4?

Alice Bah Kuhnke
Alice Bah Kuhnke

9. Gunde Svan har inte bara en lång karriär inom längdskidåkning, utan också på TV4. Tillsammans med Agneta Sjödin leder han än idag det TV4:s långkörare "Fångarna på fortet".

Gunde Svan
Gunde Svan

10. Martin Timell var på TV4 under en lång tid. Han var bland annat programledare för "Bullen" och "Äntligen hemma". TV-karriären fick dock ett abrupt slut när han under metoo-rörelsen anklagades för sexuella övergrepp.

Martin Timell
Martin Timell

11. Anna Lindmarker är en nyhetsankare som är starkt förknippad med TV4 – och precis som Bengt Magnusson säkerligen en trygghet för många.

Anna Lindmarker
Anna Lindmarker

12. Petra Nordlund McGahan har tidigare arbetat som programledare för "Nyhetsmorgon" samt som nyhetsankare på TV4. Idag är hon kanalens utrikesreporter.

Petra Nordlund McGahan
Petra Nordlund McGahan

13. Lotta Mossberg är en av TV4:s första programledare för "Nyhetsmorgon" och arbetade länge på kanalen. Idag har hon gått i pension, men arbetade innan dess några år på Sveriges Radio.

Lotta Mossberg
Lotta Mossberg

14. Annika Hagström var även hon en av de första programledarna på TV4:s "Nyhetsmorgon". Hon tog bland annat Malou von Sivers plats i soffan när det var dags för henne att vara föräldraledig. Sedan tiden på TV4 har Hagström gjort flera journalistiska verk, däribland en del dokumentärfilmer.

Annika Hagström
Annika Hagström

15. Kristin Kaspersen har bland annat varit programledare för "Nyhetsmorgon" och "Vardagspuls".

Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen

16. Hans Fahlén har varit programledare för program som "När och fjärran" och "Farmen" på TV4.

Hans Fahlén
Hans Fahlén

17. Tilde de Paula Eby är även hon en TV4-programledare som är starkt förknippad med kanalen. Hon har varit på TV4 sedan 90-talet och programlett program som "Let's dance", "Nyhetsmorgon", "Hela Sverige bakar" samt den egna intervjushowen "Tilde". Tidigt i sin tv-karriär programledde hon "Fredagspuls" tillsammans med David Hellenius.

Tilde de Paula Eby
Tilde de Paula Eby

18. David Hellenius har precis som Tilde de Paula varit på TV4 sedan 90-talet. Du kan ha sett honom i allt från "Hey Baberiba", "Let's dance", "Hellenius hörna" och "Fredagspuls".

David Hellenius
David Hellenius

19. Linda Lindorff, tidigare Isacsson, har under sin karriär på TV4 programlett program som "När och fjärran", "Bonde söker fru" och "Farmen".

Linda Lindorff
Linda Lindorff

20. Agneta Sjödin har programlett TV4-program som "Tur i kärlek" och "Let's dance". Idag axlar hon rollen som programledare i program som "Fångarna på fortet" och "Agnetas nyårskarameller".

Agneta Sjödin
Agneta Sjödin
Powered by Labrador CMS