Bebis

Sköna mammakläder i höst – Modeller sökes
Sköna mammakläder i höst – Modeller sökes

Sköna mammakläder i höst

Mys till det för dig själv i höst med mjukaste velour, här är sköna mammakläder för dig med eller utan mage. Sobeas sortiment hittar du i Allt för föräldrars webbshop

Beatrice Sjöberg började med en egen ateljé i Stockholm där hon designade och sydde afton- och brudkläder, inriktningen ändrades snabbt när första dottern fötts.

– Då kom massor av bra idéer på plagg till både mamma och barn. Jag bär själv varje dag något av plaggen i kollektionen eftersom de passar vid alla tillfällen. Och som nyutbildad yogalärare känns det extra kul att kunna använda dem även under yogapassen.

Att Sobeas kläder är älskade av barn är inget som går att ta miste på, den sköna velouren är så mjuk mot kroppen att den lätt blir en favorit.

– Mina barn bor i Sobea. Plaggen är speciellt bra för 3-åringen eftersom det är Montessori-funktion vilket gör att barnet klarar att ta på sig plagget själv utan krångliga knappar etc.

Ekologiskt

Sobea är numer ekologiskt, vilket Beatrice är väldigt glad och stolt över.

– Jag önskar innerligt att alla andra klädskapare också tar steget att producera utan gifter. Både för vår jord och för vår hälsas skull.

Sobeas sortiment hittar du i Allt för föräldrars webbshop

Powered by Labrador CMS