Badplatser i Stockholm – de bästa badplatserna för varma sommardagar

Är du redo att dyka in i sommaren i Stockholm? Från livliga stränder med ett myller av aktiviteter till lugnare familjevänliga badplatser, staden erbjuder en rad fantastiska alternativ. Här listar vi 10 av de mest omtyckta badplatserna i Stockholm

badplatser Stockholm
10 badplatser i Stockholm

Med sina otaliga sjöar, klippor och stränder har Stockholm något för alla smaker, från idylliska insjöbad till breda stränder med festlig stämning.

Här är Stockholms bästa badplatser

Badplatser Stockholm: Pampas marina

Beläget i Solna, erbjuder Pampas marina en unik badupplevelse med en liten strand och badbryggor, allt med en intilliggande marina som bakgrund.

Badplatser Stockholm: Trekanten

I centrala Liljeholmen finner du Trekanten med sin sandstrand och stora gräsyta. Här finns även en lekplats, toaletter och en kiosk.

Badplatser Stockholm: Kanaanbadet

Kanaanbadet, beläget vid Grimsta naturreservat, erbjuder en lång sandstrand och flera mindre klippbad, samt en stor gräsyta, toaletter och kiosk.

Badplatser Stockholm: Brunnsviksbadet

Brunnsviksbadet har en familjevänlig badmiljö med sandstrand, gräsområden, toaletter och omklädningsrum. Det är ett utmärkt val för en dag i naturen.

Badplatser Stockholm: Fredhällsbadet

På Kungsholmen ligger det charmiga Fredhällsbadet. En liten klippbadplats med enkel tillgång till vattnet, perfekt för både simmare och de som bara vill njuta av solen på de varma klipporna.

Badplatser Stockholm: Vintervikens bad

Vid Aspudden hittar du det familjevänliga Vintervikens bad med sandstrand, gräsområden, klippor och badbryggor. Här finns även toaletter, omklädningsrum och en kiosk.

Badplatser Stockholm: Flatenbadet

Flatenbadet, beläget i södra Stockholm, är en favorit bland både lokala invånare och besökare. Här hittar du en stor sandstrand, gräsytan, toaletter, omklädningsrum, lekplats och en kiosk.

Badplatser Stockholm: Smedsuddsbadet

Smedsuddsbadet är perfekt för familjer med sina stora gräsytan, sandstrand och badbryggor. Anläggningen erbjuder också bekvämligheter som toaletter, en kiosk och en restaurang i nära anslutning.

Badplatser Stockholm: Långholmens strandbad

Nära city hittar du det populära Långholmens strandbad. Här kan du njuta av sandstranden, klipporna och de gröna gräsmattorna. Anläggningen inkluderar toaletter, omklädningsrum och en kiosk.

Badplatser Stockholm: Hellasgården

För den som vill kombinera bad med naturupplevelse är Hellasgården i Nackareservatet det perfekta valet. Förutom sandstranden och klippbad finns här även en bastu, toaletter, omklädningsrum och ett kafé.

Stockholm erbjuder ett rikt utbud av badplatser, vare sig du letar efter en livlig strand eller en lugn familjevänlig plats. Oavsett vilken typav badupplevelse du söker, kan du säkert hitta den i Stockholm.

Powered by Labrador CMS