Magnum Brownie

Såhär är vi inte vana att se Magnums glassar – utan glasspinne! Magnum Brownie har en botten av brownie som toppas av vaniljglass och kolasås, och utanpå allt är det ett täcke av Magnumchoklad.

KINDER Bueno Ice Cream Cone

GB Glace har ett nytt samarbete med KINDER och här är en av glassarna från samarbetet. I den här struten ryms en god hasselnötsgräddglass med en kärna av mjölkchokladsås. Allting toppas med ett tunt lager choklad- och hasselnötskräm från Ferreros hasselnötter.

Ben & Jerry's Slices On the Dough

Den här glassen är i samma format som Magnum Brownie, alltså med varken pinne eller strut. Slices On the Dough är en gräddig kolaglass med chokladkexswirls, jordnötssmör och två chokladkex som båda har ett överdrag med chokladsmak.

Bamses gräddglass

Här är en glass för både små och stora glassfantaster. Bamses gräddglass har smak av päron och kakaodopp.

Chocolate Fudge Brownie

Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie ingår i deras veganska sortiment och är en hit för chokladälskaren!

Magnum White Chocolate & Cookies

Om du gillar kakor kan det här vara glassen för dig! White Chocolate & Cookies från Magnum innehåller gräddglass med chokladswirl som i sin tur är täckt av vit choklad med kaksmulor i.

Solero Organic Juicy Lemon

Nya isglassen i Solerofamiljen har en fräsch smak av citron som passar perfekt att släcka törsten med. Dessutom är glassen ekologisk!

Trocadero Zero

Den hyllade läsken Trocadero kommer nu i glassformat. Dessutom är den sockerfri. Hur bra låter inte det?

Cornetto Salted Caramel

Nu har den klassiska Cornetton fått en uppdatering, till Cornetto 2.0. Glassen kommer i en lyxig dubbelvåffla som är fylld med vaniljglass, salt kolasås och krispiga kolakulor.

KINDER Joy Ice Cream

Här kommer glassvarianten på KINDERs klassiska ägg. Mjölk- och chokladglass serveras i en cup och i locket göms en överraskning till barnen!

Powered by Labrador CMS