Sämsta julklappen enligt föräldrar
Sämsta julklappen enligt föräldrar

Sämsta presenten: Julklappar du inte ska ge bort

Vad är värst, en våg till en gravid eller ett vinöppnare till en nykterist? Vi har samlat ihop föräldrars sämsta presenter de någonsin fått!

Det är tanken som räknas men ändå kan man bli förvånad om man får en riktigt dålig present av någon som man tycker om, där man kanske förväntar sig något extra. Vi har besökt Familjeliv.se och läst i deras forum vad föräldrar blivit som mest besvikna på när det kommer till julklappar!

Sämsta julklappen - en samling av dåliga presenter

"Jag fick en Dewalt borrmaskin av min sambo. Den stod högst upp på hans lista. Enda anledningen att han inte fick den i huvudet var att hans mamma satt bredvid.", skriver en förälder.

"Fick av min storebror ett halsband med stjärntecken på. Problemet var att det var fel tecken. Jag fick skytt men är skorpion.", skriver en person.

"När jag var tio tror jag så fick jag två paket med strumpor. Mamma ville nog dryga ut paketen men jag blev arg.", skriver en son.

"Ett förkläde av svärmor som jag kunde ha "när jag lagar mat till hennes son"Då var jag 28 år och han 35...", skriver en tjej.

Jag fick ett helt vinset i julklapp med glas, vinöppnare, bok etc etc av min pappa.... saken är den att jag är NYKTERIST sedan 15 år tillbaka!"

Förälder från forum

"Väntade barn nr 2 som föddes i början på januari och fick en badrumsvåg i julklapp, det va bara min självbehärskning som hindrade mig ifrån att kasta vågen i huvudet på givaren.", skriver en mamma."

"Sa till pappa att jag önskade mig VITA lakan. Han frågade ingående om modell och sort. Och på julafton så får jag... RÖDA lakan.... Ska sälja dem.", skriver en besviken son

Ta lärdom av föräldrarna i forumet så du inte gör samma misstag och ger bort en dålig present!

Powered by Labrador CMS