Familj

Vi har intervjuat vår bloggare Angelica som planerar sitt bröllop med sin blivande man

Angelica och hennes sambo Rickard väntar sitt tredje barn, men är samtidigt mitt uppe i bröllopsplaneringen. Blir det ett bröllop nu under graviditeten, eller kommer de vänta tills bebisen kommit? Läs vår intervju med Angelica här!

Vi tänker oss ett ganska litet och intimt bröllop. Vi har lite svårt att ordentligt komma fram till hur vi vill ha det. Barnen kommer självklart vara med jag skulle inte vilja vara utan dom en sådan dag. Men pampigt är inget för mig. Litet och intimt <3

Blir det bröllop under graviditeten eller tänker ni vänta?

Vår tanke var att gifta oss förra året egentligen, men sen kom mycket jobb emellan. Jag kan ändå tänka mig att vi gifter oss nu när jag är gravid, vi funderar mer och mer på det. Ett litet intimt bröllop med magen i vädret, hur vackert?

Kommer ni gifta er kyrkligt?

Vi är inte kyrkliga någon av oss, därför kommer vi gifta oss borgerligt.

Kommer ni vilja ha något speciellt tema på bröllopet som färger eller så?

Även om jag vill ha ett litet intimt bröllop så är jag ändå noga med detaljer, jag kommer vilja att bröllopet går i favoritfärger, puderrosa och något guldigt.

Hur ser din drömklänning ut?

Min drömklänning ser väldigt enkelt ut, inte massor krimskrams, det passar inte riktigt mig.

Vad tänker du dig för frisyr?

Kanske en slarvig fiskbensfläta. Min svägerska är frisör så jag kommer låta henne göra det hon är bäst på. Men stramt hårt uppsatt är inget för mig.

Hur ser era ringar ut?

Ringarna ser jag fram mig en enkelt med någon sten i .. Rickard är nöjd med sin förlovningsring och vill inte byta =)

Kommer det vara några tärnor eller näbbar med?

Våra barn kommer vara näbbar <3

Har ni planerat någon bröllopsresa?

Inga planer på bröllopsresa för nu, eftersom vi blir husägare till sommaren så tror jag vi kommer ha fullt upp ändå, med renovering osv =)

Har du alltid velat gifta dig?

Jag har inte planerat bröllop sedan jag var liten som vissa andra gör. Men att jag vill gifta mig har jag alltid vetat. Sedan när jag träffa Rickard blev det en självklarhet. Han är mannen jag vill leva mitt liv med.

Klicka här för att komma till Angelicas blogg!

Powered by Labrador CMS