Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ärligt

Skrivet av Marie som är lite deppig
...talat så är det ingen garanti nej!

jag har varit tillsammans med killar som haft små snoppar, då menar jag SMÅ, som vid stånd kanske haft max 8 cm snopp om inte mindre (har ej mätt med linjal) å dom saknade tyvärr känslan för teknik/känsla oxå därav jag känner att hade han haft stor/grov snopp så hade jag åtminstonde kanske fått ut nått av det genom att få känna mig uppfylld ett tag.

jag har ärligt dumpat killar med små snoppar lika som jag dumpat dom med "normala" eller stora....i brist på teknik i sängen, brist på att lyssna på hur jag vill ha det osv...jag lyssnar givetvis på killen å kräver därför att han lyssnar på mig med vilket inte alla killar gör, utan dom tror att det bara är att köra på ungefär.

Men visst, hade jag haft en man med liten snopp, som bevisat att han KAN tekniken så skulle jag gärna svära trohet till honom, inget snack om saken.

men visst, jag sticker inte under stol med att jag blir väldigt kät av en kille med en stor snopp, men det är ju inte avgörande för om jag skall ingå säg äktenskap med honom eller inte, samma som för killar som kanske tycker om tjejjer med säg små bröst, träffar en med stora inte skulla kunna gå altargången för det.

Förstår du vad jag svammlar om????....*ler*

« Tillbaka till trådstarten