Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jadu...

Skrivet av Mingel
"En liten undring - inte godtas här? Vad menar du?"

Testosteron = Biologism.

"MEN - varför lär vi inte av varandra? Om det är testosteronet som spökar vore det kanske bäst att kvinnor blir påtalade som förebilder och inte kommenterade typ "du kör som en kärring"."

"Kärring-körning" är ALLTFÖR försiktig körning som kan bli farlig, t.ex. att tveka så länge vid omkörning att man istället utgör en trafikfara, att vägrensköra långsammare än alla andra med risk att mosa en cyklist istället, att ligga ute när mittfältet och köra långsamt och orsaka vansinnesomkörningar när andra bilister blir hyperfrustrerade osv. Inte fel att vara försiktig med FÖR försiktig är istället farlig och det kallas "kärring-körning" eftersom kvinnor kör försiktigare (i regel).

"Att skylla på testosteron vad gäller våldtäkter, mäns våld, riskbenägenhet osv är en enkel utväg. Men - om man tror på den teorin så är det för fanken där vi ska börja - hur ska Man lära sig att behärska sitt testosteron och hur ska vi som samhälle framhäva de goda förebilderna istället?"

Det finns de som har för hög testosteronhalt OCH är knäppa i skallen DEN kombinationen är farlig och kan leda till våldtäkter, misshandel osv. Tro bara inget annat än att kvinnor också kan vara knäppa, men det leder med sällan till muskelkrävande styrkeutbrott. Ej heller har kvinnor en penis att slåss med. Kvinnor som är knäppa har andra metoder att styra sin omgivning med. Vi kan ju börja med att behandla sådan knäpphet genom punktinsatser på individer som visat våldsyttringar skett samt kastrera våldtäktsmän kemiskt eller på annat sätt. Men som det är idag ska vi ju istället tro på könsmakt och behandla fullt friska MÄN.


« Tillbaka till trådstarten