Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej på dig

Skrivet av Cajo med Louise
Visst kommer jag ihåg dig, men du kanske inte kommer ihåg mig?
Jag heter Carina och har en flicka som heter Louise, vi har varit på bland annat kulturhuset samtidigt som dig. Louise var väldigt tidig med tänder, en riktig liten babyhaj, om det får dig att minnas.

Ett bra dagis är jätteviktigt, men för er är det ännu viktigare eftersom också sjukdomsdelen måste fungera bra, förstår att ni inte vill byta. Hoppas ni hittar en större bostad i närheten även om det är en nål i en höstack. När man minst annar det brukar saker ordna sig :-)

Louise går på dagis i stan, jättenära mitt jobb. Vi fick ingen plats nära bostaden i Bromma så vi valde själva att leta i stan. Vi trivs också så himla bra, Louise har verkligen fått haft ett bra första dagisår. Vi kommer dock att byta till hösten eftersom mitt jobb ska flytta och då fungerar inte logistiken längre.
Det verkar som vi får plats där vi bor och nu när Louise gått ett år på ett litet familjärt en-avdelnings känner jag att hon kommer klarar det stora fyra-avdelnings som vi har i vårt kvarter bra. (hönsmamma är även jag)

Sköt om dig och familjen Cecilia.
Kram

« Tillbaka till trådstarten

Artiklar från Familjeliv