Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Stackars dig!

Skrivet av Tessie m Celia aug-03
Men oj, har du varit med om det många gånger? Stackars! För det verkade verkligen göra ont.. Har aldrig sett pluttan så smärtpåverkad. Hemskt var det! Men skönt att det gick över på ett kick - helt fantastiskt!

Sömnen ja.. Jo, säg den glädje som håller i sig. Celia är förkyld och har tuttat halva natten till idag. Men, det var en engångsföreteelse har jag bestämt mig för, för oj vad trött jag var idag. Så kan jag _inte_ ha det när jag jobbar, så är det bara!

Hennes rum? Hmm, svårt att beskriva.. Ni får komma hit helt enkelt! Men jag försöker då. Lilablå väggar, ganska lysande. Saknas en fin bård av nåt slag, tror att jag målar på frihand. En 120-resårmadrass direkt på golvet längs med ena väggen och sen så skärmas den av av baksidan av en sån där "sideboard", en låg lång byrå. Det ger en avskärmad mysig sovhörna med många stora kuddar och myspys. Överkast och stora kuddar i gammelrosa/syren/vinrött. På andra sidan sideboarden, den med skåp och lådor, är lekhörnan. Där finns litet bord och stolar, Celias spegel, mysiga mattan. I sideboarden finns pennor, papper, pyssel, dockkläder, duplo och klossar osv. I lekhörnan finns också leksakskistan. Den står under fönstret så att man kan stå på kistan och titta ut. (Naturligtvis barnsäkrat fönster!) Väggen motsatt sovhörnan och lekhörnan har än så länge skötbord, bokhylla och garderob. Tanken är att skötbordet så småningom skall bytas mot läsfotölj, därför står också skötbordet i hörnet och bokhyllan är mitt på väggen. Lamporna går i rött/rosa. Och så har hon en sån där tygförvaringscylindergrej från IKEA som hon har sina gosedjur i. Typ. :)

« Tillbaka till trådstarten